1.2.22

Επιθέσεις με γκαζάκια...



...στα σπίτια των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Ντούμα...

Δύο ταυτόχρονες εκρήξεις με γκαζάκια σε διαφορετικές περιοχές σημειώθηκαν έξω από τα σπίτια του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη και του συνδικαλιστή Βασίλη Ντούμα.

Οι... εκρήξεις σημειώθηκαν στις 2:30 τα ξημερώματα της Τρίτης στα σπίτια του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη που βρίσκεται στην Αργυρούπολη και του Βασίλη Ντούμα, στην Κυψέλη.

Από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στις πόρτες και των δύο σπιτιών σε Αργυρούπολη και Κυψέλη.


Για την ώρα δεν υπάρχει καμία πληροφορία για κάποια προσαγωγή ή σύλληψη σχετικά με τις δύο εκρήξεις με γκαζάκια οι οποίες σημειώθηκαν την ίδια ώρα τα ξημερώματα της Τρίτης.

Στο σημείο έφτασαν κλιμάκια του Τ.Ε.Ε.Μ. και της Κρατικής Ασφάλειας, όπου περισυνέλεξαν τα υπολείμματα των εμπρηστικών μηχανισμών.

Καμπουράκης: Αν περνούσε κάποιος από δω θα είχε καεί

«Αν δεν είχα αυτή την βαριά πόρτα ασφαλείας θα είχε μπει μέσα όλο. Μένει η πεθερά μου στο ισόγειο, που δεν είναι εδώ τώρα, αν ήταν εδώ θα είχαμε ιστορίες» ανέφερε ο Δημήτρης Καμπουράκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ και συμπλήρωσε ότι το ένα από τα γκαζάκια δεν είχε σκάσει. 

Στην ερώτηση αν μπορεί να σκεφτεί τον λόγο που έγινε η επίθεση ο Δημήτρης Καμπουράκης την απέδωσε στους κινδύνους της δημοσιογραφίας. «Οι κίνδυνοι του επαγγέλματος, πού να πάει το μυαλό; Καταρχήν είναι έκπληξη, λες θα καούν οι άνθρωποί μου» είπε και περιέγραψε τον άνθρωπο πίσω από τα γκαζάκια. «Ένας ήταν, φορούσε μαύρο σκούφο, μάσκα και είχε μούσι. Αν περνούσε κάποιος από εδώ, θα είχε καεί»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: