21.11.20

Ο καιρός σήμερα...



Για σήμερα, Σάββατο, προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από... αργά το απόγευμα στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια και παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 18 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική τοπικές νεφώσεις – Από το απόγευμα λίγες τοπικές βροχές
  
Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη παροδικές νεφώσεις
  
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα βροχής τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: