3.11.20

Μητσοτάκης :Παραδέχεται πίεση στο ΕΣΥ...


...ούτε κουβέντα για μόνιμες προσλήψεις...
 

 Μιλώντας στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ ο πρωθυπουργός, αφού επιτέθηκε ξανά στον ΣΥΡΙΖΑ, εκτίμησε ότι τα μέτρα που ελήφθησαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας θα... έχουν αποτέλεσμα.

 «Τα μέτρα τα οποία έχουμε πάρει και τα οποία τα πήραμε πάλι νωρίτερα σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες -με μικρότερο, δηλαδή, αριθμό κρουσμάτων ανά 100.000 πολίτες- θα χρειαστούν 10 με 15 ημέρες για να αποδώσουν. 

Θα έχουμε μια πίεση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, την οποία θεωρώ ότι είναι διαχειρίσιμη και απολύτως αντιμετωπίσιμη. Και πιστεύω ότι, εφόσον, τα μέτρα εφαρμοστούν θα έχουν αποτέλεσμα» σημείωσε ο Κ. Μητσοτάκης. 

 Παρέλειψε φυσικά να μιλήσει για μόνιμες προσλήψεις στο ΕΣΥ και ανέφερε ότι έχουν γίνει «χιλιάδες» προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. 

 Την ίδια στιγμή, με μεγάλη δόση αυταρέσκειας και χωρίς ψήγματα αυτοκριτικής, ο Κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι «επειδή η κοινωνία μας εμπιστεύεται, εμπιστεύεται την κυβέρνησή μας, υπάρχει μια ρεαλιστική ελπίδα η οποία είναι εύλογη και την οποία πρέπει να καλλιεργούμε, ότι παρά τις δυσκολίες σχετικά σύντομα θα τελειώσουμε με αυτή την περιπέτεια και μετά μας περιμένουν καλύτερες ημέρες»... 

 Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο Κ. Μητσοτάκης ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: