23.2.20

Από τη χειρότερη στην καλύτερη μέρα...

...της ζωής του 9χρονου Κουάντεν...

Από τη χειρότερη μέρα της ζωής του ο Κουάντεν Μπέιλς έφτασε να ζήσει την καλύτερη, όταν μπήκε πρώτος στο γήπεδο με την ομάδα ράγκμπι των Indigenous All-Stars σε αγώνα ράγκμπι, όπως...
δήλωσε η μητέρα του 9χρονου.

Το αγόρι, θύμα μπούλινγκ επειδή πάσχει από νανισμό, προκάλεσε κύμα συγκίνησης και συμπαράστασης σε όλο τον κόσμο, μετά τη δημοσίευση του βίντεο που τράβηξε η μητέρα του αφού πήγε να τον πάρει από το σχολείο και εκείνος μπήκε στο αυτοκίνητο κλαίγοντας και ζητούσε να αυτοκτονήσει λόγω της ανυπόφορης κατάστασης που ζει στο σχολείο.

Ο Κουάντεν, που ονειρεύεται να γίνει παίκτης ράγκμπι, βρέθηκε χθες δίπλα στους αγαπημένους του αθλητές συνοδεύοντάς τους μέσα στο γήπεδο για την αναμέτρηση με τους Maori All Stars στο Κουίνσλαντ και καταχειροκροτήθηκε.



Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, το μικρό αγόρι έφτασε στο στάδιο με χιλιάδες φιλάθλους να τον επευφημούν, κρατώντας από το ένα χέρι τον Τζοέλ Τόμσον και από το άλλο την μπάλα του αγώνα πριν την παραδώσει για να ξεκινήσει το ματς. Η πρόσκληση έγινε από όλη την ομάδα με τον αρχηγό Λάτρελ Μίτσελ να δηλώνει ότι οι παίκτες είναι εδώ για να τον στηρίξουμε.




Το εξάλεπτο βίντεο κατά το οποίο η μητέρα του 9χρονου γνωστοποίησε ότι καθημερινά θέλει να δώσει τέλος στη ζωή του και απεύθυνε έκκληση στον κόσμο να ευαισθητοποιεί τους φίλους και τους συγγενείς του έχει προβληθεί από την Τρίτη πάνω από 16 εκατομμύρια φορές.

Η μαζική στήριξη στο πρόσωπο του αγοριού εκφράστηκε και χρηματικά, καθώς εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια έχουν συγκεντρωθεί για να ταξιδεύσει στη Ντίσνεϊλαντ...

efsyn.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: