14.2.20

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους...

...ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν...

Μετά την μαραθώνια απολογία του στον ανακριτή για την σκηνοθετημένη εξαφάνιση της κόρης του, ο πατέρας της 7χρονης Βαλεντίν, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Η 7χρονη βρέθηκε στη Γαλλία, όπου...
σύμφωνα με τις Αρχές ζει με τη βιολογική της μητέρα.

Ο 32χρονος υποστηρίζει πως έστειλε το παιδί στη Γαλλία, καθώς ήταν άνεργος και δεν μπορούσε να την συντηρήσει οικονομικά.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Πέμπτη, η γαλλική αστυνομία έστειλε επίσημη ενημέρωση στις ελληνικές αρχές, επιβεβαιώνοντας ότι η γυναίκα με την οποία ζει η μικρή Βαλεντίν στη Γαλλία, είναι η βιολογική της μητέρα.

Όπως μάλιστα αναφέρουν, η γυναίκα μιλά και γράφει άπταιστα γαλλικά, ενώ έχει ξεκινήσει και τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να γραφτεί το παιδί σε γαλλικό σχολείο.

Η μικρή Βαλεντίν έδωσε πληροφορίες στις Αρχές για το πώς έφτασε στη Γαλλία, ενώ η μητέρα ζήτησε να μην κοινοποιηθεί πουθενά η διεύθυνση κατοικίας της.

Σύμφωνα μάλιστα με τους Γάλλους, το παιδί βρίσκεται σε οικογενειακό περιβάλλον συνεπώς δεν χρειάζεται να επιληφθούν οι υπηρεσίες πρόνοιας της Γαλλίας. Σχετικά με την ψυχοσύνθεση της μικρής, αναφέρουν ότι είναι χαρούμενη και υγιής...

Δεν υπάρχουν σχόλια: