9.3.16

Εργάτης έπεσε από απορριμματοφόρο στο Ηράκλειο...

Απορριμματοφόρο

Με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου ένας εργάτης καθαριότητας που...
έπεσε από το απορριμματοφόρο όχημα του Δήμου Ηρακλείου λίγο μετά τις 7 το πρωί της Τετάρτης.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή των Βουτών, έξω από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης, και ενώ το απορριμματοφόρο βρισκόταν εν κινήσει και ο εργάτης ήταν πάνω σε αυτό στο πίσω μέρος ως συνοδός.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον εργάτη στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για έναν 40χρονο που εργάζεται με 8μηνη σύμβαση ως συνοδός απορριμματοφόρου στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου και είναι πατέρας δυο παιδιών.

Ο εργάτης υποβάλλεται σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του ενώ διεξάγεται έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

Ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι πρόκειται για το τρίτο περιστατικό τραυματισμού εργάτη καθαριότητας με τον ίδιο τρόπο σε λίγους μήνες στον Δήμο Ηρακλείου.

Τον περασμένο Νοέμβριο εργάτης έπεσε και πάλι από το απορριμματοφόρο, στην ίδια περιοχή, κοντά στην Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Τον περασμένο Ιούνιο ένας 53χρονος εργάτης είχε πέσει επίσης από το απορριμματοφόρο κατά τη διάρκεια της αποκομιδής στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά. Ο εργάτης είχε τραυματιστεί στο κεφάλι αλλά διέφυγε τον κίνδυνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: