21.3.16

Το «γεμάτο» δωδεκαήμερο της κυβέρνησης...


Ένα γεμάτο δωδεκαήμερο - έως τις 2 Απριλίου - έχει μπροστά της από σήμερα η κυβέρνηση κατά τη διάρκεια του οποίου πρέπει:
Nα...
έρθει σε συμφωνία με τους Θεσμούς, ώστε με την επιστροφή τους μετά το Πάσχα των Καθολικών να κλείσει την αξιολόγηση εάν αυτό είναι δυνατόν έως τις 11 Απριλίου, οπότε είναι προγραμματισμένο το επόμενο Euro Working Group.
Να διαπιστώσει στην πράξη αν λειτουργεί η συμφωνία Ε.Ε. – Τουρκίας για προσφυγικό και μεταναστευτικό και να προχωρήσει στις απαραίτητες νομοθετικές και άλλες κινήσεις που έχει αναλάβει στο πλαίσιο της συμφωνίας.
Και να βρει λύση στο θέμα που προέκυψε με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο και τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα.
Παράλληλα την Τρίτη θα διεξαχθεί στη Βουλή η προ ημερησίας συζήτηση για τη Δικαιοσύνη για την οποία κυβερνητικά στελέχη ανεβάζουν ψηλά τον πήχη των προσδοκιών.
Όσον αφορά στη διαπραγμάτευση με τους Θεσμούς, οι οποίοι αναχώρησαν χθες για το Πάσχα των καθολικών, οι επαφές των δύο πλευρών θα συνεχιστούν και κατά τη διάρκεια των διακοπών του Καθολικού Πάσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: