2.3.16

"Τους επέλεξαν επειδή ο Μάο είναι νεκρός...

Όσμπορν για Βαρουφάκη και Πολ Μέισον: Οι Εργατικοί τους επέλεξαν επειδή ο Μάο είναι νεκρός και ο Μίκυ Μάους... απασχολημένος
...και ο Μίκυ Μάους... απασχολημένος"...

Όσμπορν για Βαρουφάκη και Πολ Μέισον...

ΒΙΝΤΕΟ...

Ο 45χρονος υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας Τζορτζ Όσμπορν έχει ένα στόχο: Να φέρει τα δημόσια οικονομικά της χώρας του σε τροχιά τέτοια ώστε...
μέχρι το 2020 οι προϋπολογισμοί της χώρας του να είναι πλεονασματικοί. Οι ειδικοί προειδοποιούν πως για να φτάσει η Βρετανία στα πλεονάσματα χρειάζονται επιπλέον περικοπές και νέα επώδυνα μέτρα, κάτι που οι Έλληνες γνωρίζουν και μπορούν να επιβεβαιώσουν από πρώτο χέρι.

Ο συντηρητικός υπουργός Οικονομικών Τζορτζ Όσμπορν, ο άνθρωπος που ελέγχει τα δημόσια οικονομικά της Βρετανίας από το 2010, δεν χάνει ευκαιρία να δίεχνει στους Βρετανούς ότι οι προτάσεις των Εργατικών είναι ανεφάρμοστες.

Στη χθεσινή συζήτηση στη βουλή των κοινοτήτων, βρήκε ευκαιρία να σχολιάσει τις δύο τελευταίες «μετεγγραφές» του ηγέτη των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν που επέλεξε για συνεργάτες τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον δημοσιογράφο Πολ Μέισον, γνωστό στους Έλληνες και απότο ντοκιμαντέρ που έκανε για το δημοψήφισμα του 2015 όπου ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται να λέει για να δικαιολογήσει τον υποτιθέμενο έντιμο συμβιβασμό με τους δανειστές: «Δεν ήξερα, μείναμε από δυνάμεις, μας τελείωσαν και τα χρήματα...».

Κατά την άποψη του κ. Όσμπορν, «το γεγονός ότι το Εργατικό Κόμμα παίρνει συμβουλές από τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον επαναστατικό Μαρξιστή παρουσιαστή του Channel 4 Πολ Μέισον δεν μου δείχνει ότι έχουν απάντηση στα θέματα της οικονομικής ασφάλειας».

«Υποθέτω ότι επέλεξαν αυτούς τους δύο (δηλαδή τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον Πολ Μέισον) επειδή ο πρόεδρος Μάο είναι νεκρός και ο Μικυ Μάους... απασχολημένος» ήταν το φαρμακερό σχόλιο του κ. Όσμπορν.

Δείτε το βίντεο με την ατάκα του Τζορτζ Όσμπορν και τα γέλια των Βρετανών βουλευτών:

Δεν υπάρχουν σχόλια: