2.3.16

Ο Λεβέντης τους πήγε... εκδρομή!..

Ενώ στη ΝΔ συνεδρίαζε η Κοινοβουλευτική Ομάδα εν όψει της συνόδου των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στον ΣΥΡΙΖΑ προετοιμαζόταν για τον ίδιο λόγο η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Β. Λεβέντης είπε να...
το ρίξει λιγάκι έξω. 

Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, μάζεψε τα μέλη της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας και καμιά δεκαπενταριά στελέχη (συνολικά κάπου στα 30 άτομα δηλαδή) και τους πήγε εκδρομή στον Πόρο να φάνε ψαράκι. Ξεκίνησαν όλοι μαζί οδικώς και κατευθύνθηκαν στον Γαλατά και από εκεί απέναντι με καραβάκια στον Πόρο. 

Τι ακριβώς είχε συμβεί; Με το που μπήκε ο Μάρτης ο Κεντρώοι του Λεβέντη ένιωσαν την ανάγκη να πάνε σε νησάκι; Εμαθα ότι αξιοποίησε παλαιότερη πρόσκληση ενός φίλου του και στελέχους του κόμματος ο οποίος ενθουσιάστηκε όταν το κόμμα του κ. Λεβέντη μπήκε στη Βουλή και τους κάλεσε όλους στο νησί του για ψαραροκατάσταση. 

Ολους; Στη Βουλή πάντως είδαν ότι έμεινε εκτός εκδρομής ένας βουλευτής που συμμετείχε σε μια κοινοβουλευτική επιτροπή και τηλεφωνούσε αργότερα για να τους προλάβει αλλά αυτοί έφυγαν. Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ι. Καλλιάνος πήγε αλλά γύρισε για να εκδώσει κάποιες ανακοινώσεις. Η βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου έμεινε και αυτή πίσω και είχε έντονο τηλεφωνικό καβγά στους διαδρόμους της Βουλής (με άγνωστο πρόσωπο) και μετά έπεσε λιπόθυμη. 

Τη μετέφεραν αρχικώς στο ιατρείο της Βουλής και εν συνεχεία στον Ευαγγελισμό για προληπτικούς λόγους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: