1.3.16

Όχι άλλο κάρβουνο...

Ρε, είχαμε ξεχάσει πως είναι συγγραφέας ο Τατσόπουλος...

Βιβλίο βγάζει ο (γνωστός) Πέτρος Τατσόπουλος, αλλά μην νομίζετε πως πρόκειται για κανένα μυθιστόρημα. «Ήμουν κι εγώ εκεί» ο τίτλος του, αναφέρεται στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα και...
αποτελεί, όπως διαβάζουμε στο Protagon (φυσικά), «ένα προσωπικό ημερολόγιο με διαστάσεις ιστορικού ντοκουμέντου». Το... «ιστορικό» και το... «ντοκουμέντο» είναι του Protagon, μην το λαμβάνετε τοις μετρητοίς.

Βέβαια βιβλίο με την κανονική έννοια δεν το λες, πάει η έμπνευση, σαν να χάθηκε. Ένα πολιτικό αφήγημα είναι από ένα προβεβλημένο πρόσωπο αυτής της άθλιας τηλεοπτικής επικαιρότητας, του χαβαλέ και του σαματά. Ένας καλός συγγραφέας με έξυπνη γραφή κατάντησε να γίνει τακτικός θαμώνας των πάνελ στα οποία διακρίνεται για τις γραφικότητες που λέει και δημιουργούν ντόρο, για τις εκρήξεις του. Ένας Τζήμερος της τηλεόρασης. Μέχρι και με τον Νίκο Χατζηνικολάου τα έβαλε, γιατί δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις του απέναντι στον Τσίπρα.

Τι να κάνουν και οι συγγραφείς, άλλος το έριξε στην πολιτική αλλάζοντας κόμματα αλλά κρατώντας την έδρα στη Βουλή, άλλος έγραφε τους λόγους του Γιωργάκη, κάποιοι άλλοι βρίζονται στα facebook.

Είναι ωραίο πάντως το πάθος σου εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ να το κάνεις βιβλίο. Δεν βγήκε και βουλευτής ο Πέτρος, λογικό να κάτσει να γράψει. Γράφει και ωραία ο άτιμος (αλήθεια). Περιέχει και κείμενά του επίσης (στο βιβλίο) από διάφορα sites γιατί είναι κρίμα ένα άρθρο της επικαιρότητας να μην περάσει στην αιωνιότητα.

Ετοιμαστείτε τώρα για ένα μπαράζ παρουσιάσεων του Τατσόπουλου στα ΜΜΕ που ψάχνουν ευκαιρία να χτυπήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα το ευχαριστηθεί η ψυχή του(ς).

Όχι άλλο κάρβουνο...

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: