1.12.13

Το υπουργείο Παιδείας βραβεύει -τι ειρωνεία- τους εκπαιδευτικούς που απολύει ...



BINTEO...
Kατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης τελετής του Υπουργείου Παιδείας, για την απονομή αριστείων σε εκπαιδευτικούς που διακρίθηκαν σε καινοτόμες δράσεις, οι εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα έδωσαν αποστομωτική απάντηση στις...
συκοφαντίες και τα ψεύδη του Υπουργείου Παιδείας.

Μετά την ομιλία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου κ. Κυριαζή, ο συνάδελφος σε διαθεσιμότητα (και -τι ειρωνεία- βραβευόμενος) Δημήτρης Σακατζής ανέβηκε στο βήμα κρατώντας στο ένα χέρι το αριστείο και στο άλλο τη διαπιστωτική πράξη της διαθεσιμότητας, καταγγέλλοντας την πολιτική του Υπουργείου Παιδείας. Την ίδια στιγμή δεκάδες εκπαιδευτικοί σε διαθεσιμότητα άνοιξαν πανό φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στη διαθεσιμότητα των καθηγητών και τον αποκλεισμό των μαθητών απο τα ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ.

Ο συνάδελφος Δημήτρης Σακατζής, ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θέμης Κοστιφάκης και ο Νίκος Κικάκης εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής, στις ομιλίες που έκαναν στη συνέχεια, κατήγγειλαν και κατέρριψαν τους ισχυρισμούς του του Υπουργού Παιδείας για δήθεν αναδιάρθρωση της Τεχνικής Εκπαίδευσης, αποκάλυψαν ότι η δική μας διαθεσιμότητα σχετίζεται με την ιδιωτικοποίηση της Παιδείας και το βίαιο σπρώξιμο των μαθητών στα ιδιωτικά ΙΕΚ.



seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: