31.12.13

Δεν υπάρχει λόγος να δοθεί παράταση, λέει ο Θεοχάρης...Μπορεί στις εφορίες και τις τράπεζες  να γίνεται χαμός, από τις ατελείωτες ουρές που εχει σχηματίσει ο κόσμος για να παραδώσει πινακίδες, αλλά και να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας, ωστόσο  ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης, υποστήριξε ότι δεν συντρέχει λόγος για να δοθεί παράταση.
Η...
ταλαιπωρία των πολιτών είναι πολύ μεγάλη, καθώς υπάρχουν τεράστιες ουρές. Όμως ο κ. Θεοχάρης υποστήριξε ότι δεν υπάρχει λόγος να δοθεί διορία για τα τέλη κυκλοφορίας, καθώς λιγότεροι από 500.000 υπόχρεοι δεν είχαν πληρώσει έως το πρωί τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο κ. Θεοχάρης επεσήμανε ότι σε τεχνικό επίπεδο, δεν υπάρχει κανένας λόγος για παράταση, σημειώνοντας όμως πως αυτό εκφεύγει της δικής του αρμοδιότητας.
Αναφορικά με τον συνωστισμό που υπάρχει στις εφορίες για τον κλειδάριθμο, είπε ότι δεν προβλέπεται να επιβληθεί κανένα πρόστιμο στους πολίτες και ότι οι σχετικές αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν και μετά την αλλαγή του έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: