10.12.13

Επιστρέφει σήμερα στην Ελλάδα η τρόικα...

Δεν αναμένεται συμφωνία εντός του 2013, η οποία σύμφωνα με τους εμπλεκόμενους θα πραγματοποιηθεί κατά την...
επίσκεψη των ελεγκτών τον Ιανουάριο.
Στην Αθήνα φτάνουν σήμερα οι επικεφαλής της τρόικας, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις οι οποίες θα ξεκινήσουν από αύριο και αναμένεται να διαρκέσουν μια εβδομάδα.

Ωστόσο, δεν αναμένεται συμφωνία, η οποία σύμφωνα με τους εμπλεκόμενους θα πραγματοποιηθεί κατά την επίσκεψη των ελεγκτών τον Ιανουάριο. Σύμφωνα με όσα δήλωσε χθες και ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ είναι δύσκολο να επιτευχθεί συμφωνία με την τρόικα εντός του 2013 και μετατίθεται για τον Ιανουαριο, αλλά επεσήμανε πως δεν προβλέπονται νέα μέτρα για την Ελλάδα.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα σήμερα αναμένεται η απάντηση της τρόικας για το θέμα των ελληνικών αμυντικών βιομηχανιών. Όπως δήλωσε οι ελληνικές αρχές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για την ικανοποίηση του τελευταίου προαπαιτούμενου που αφορά την αναδιάρθρωση των ελληνικών αμυντικών βιομηχανιών, προκειμένου να καταβληθεί το 1 δισ. ευρώ. Ο Γ. Στουρνάρας τόνισε ότι η ελληνική πλευρά περιμένει την απάντηση της τρόικας έως σήμερα Τρίτη...
voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: