2.12.13

Προφυλακίστηκε ο δράστης του φονικού στην Πάτρα...




BINTEO...
Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε ο 33χρονος αλλοδαπός που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ναταλίας Βουτσινά.

«Εν βρασμώ ψυχής» φέρεται να...
δήλωσε σε ανακριτή και εισαγγελέα πως διέπραξε το στυγερό έγκλημα ο 33χρονος δράστης. Αυτή την ώρα βρίσκεται ενώπιον του εισαγγελέα.

Στο γραφείο του ανακριτή Πατρών βρίσκεται αυτή την ώρα ο 33χρονος Αλβανός δράστης της δολοφονίας της 43χρονης. Σύμφωνα με πληροφοριες ο δράστης φέρεται να κατέθεσε, «Θόλωσα την χτύπησα με το μαχαίρι δυο φορές στο λαιμό τραυματίστηκε κ έπεσε κάτω. Χωρίς να αφήσω το μαχαίρι έσκυψα να την σηκώσω και εκεί ασυναίσθητα την τραυμάτισα ξανά στην πλάτη και εκεί μου είπε «Αρούλη τι μου έκανες? και εκεί συνειδητοποίησα τι είχα κάνει». Συνήγορος υπεράσπισης στον 33χρονο ορίστηκε αυτεπάγγελτα από τον εισαγγελέα καθώς κανένα μέλος του δικηγορικού συλλόγου Πατρών δεν δέχθηκε να αναλάβει την υπόθεση του. Ενώπιον των Δικαστικών λειτουργών θα βρεθεί και πάλι σήμερα, μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε για να απολογηθεί ο 33χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας της 43χρονης γυναίκας στα Μποζαιτικα Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος θα παρουσιαστεί ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα χωρίς την παρουσία συνηγόρου υπεράσπισης καθώς σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται πως κανένας δικηγόρος της Πάτρας δεν επιθυμεί να αναλάβει την υπόθεση του.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής, οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο, όπου ο Εισαγγελέας του απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ακολούθως ο Ανακριτής έκανε δεκτό του αίτημα του δίνοντας του προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος δράστης, επιχείρησε να βάλει τέλος στην ζωή του.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ:



patratora.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: