αδράς αμοιβής !
 Το εγχείρημα βρίσκεται στα σκαριά από το Μάιο του 2010, ενώ έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα -αν όλα πάνε καλά- αυτό τον Οκτώβριο στο φεστιβάλ ΜΙPCOM, στις Κάννες. Ωστόσο ο Αυστραλός κινηματογραφιστής Justin Sisely, που αρέσκεται να προκαλεί, πρέπει προκειμένου το σόου να πάρει «σάρκα και οστά» να ξεπεράσει αντικειμενικές νομικές δυσκολίες, αφού έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις σε παγκόσμιο επίπεδο…

Ο Sisely «τάραξε τα νερά» στα τέλη του 2012, όταν κινηματογράφησε την 20χρονη Βραζιλιάνα Catarina Migliorini να…ξεφορτώνεται την τιμή της, η οποία κοστολογήθηκε με το ποσό των 780.000 ευρώ. Ενώ ο «διακορευτής» της, ήταν κάποιος Γιαπωνέζος, ονόματι Natsu… Μάλιστα για να αποφύγει τις κατηγορίες για «trafficing», ο δαιμόνιος σκηνοθέτης φρόντισε τα «γυρίσματα» να γίνουν σε αεροπλάνο.
Και τότε δημιουργήθηκε μια σταρ στην χώρα της, αφού έγινε ανάρπαστο το τεύχος του PLAYBOY με την φωτογράφιση της Βραζιλιάνας Καλλονής. Στην εν λόγω φωτογράφιση μάλιστα δεν έλειψαν οι «συμβολισμοί», αφού η Migliorini…έσπασε τον αρκούδο της, με τον οποίο κοιμόταν μέχρι να γίνει γυναίκα…
Ο Sisely εμφανίζεται ικανοποιήμενος με το ενδιαφέρον που έχουν δηλώσει υποψήφιοι παίκτες του σόου του, αφού σύμφωνα με τον ίδιο οι αιτήσεις ξεπερνούν τις 500 ! Ο σκηνοθέτης είπε:»Έχουμε ήδη υπογράψει συμβόλαιο διανομής με πολυεθνική στον χώρο της ψυχαγωγίας. Ο λόγος που πήραμε αυτή την απόφαση ήταν ο τεράστιος αριθμός e-mails που δεχόμαστε από παρθένες και πλειοδότες από όλο τον κόσμο. Τουλάχιστον 50 την εβδομάδα. Επίσης μας έχουν στείλει και 500 βίντεο εξηγώντας μας γιατί πρέπει να είναι εκείνη που θα πρέπει να επιλέξουμε να βγει η παρθενιά της σε πλειστηριασμό».
Με τις αντιδράσεις να είναι έντονες, παραμένει άγνωστο εάν ο Siseley θα καταφέρει να ξεπεράσει τις αντιδράσεις κυρίως από την Εκκλησία και να προβάλει το «Virgins Wanted» τον Οκτώβριο όπως έχει προγραμματίσει. Όπως άγνωστο παραμένει το εάν μετά το πέρας των γυρισμάτων οι παραγωγοί θα…κρεμάνε το σεντόνι για να πείσουν για την επιτυχία του εγχειρήματος τους.
Δείτε στο βίντεο ένα από τα «τρέιλερ» της εκπομπής με την 20χρονη Βραζιλιάνα...

kamariania.gr