30.6.13

Σημαία «εθνικής ενότητας» σηκώνει ο Σαμαράς...Ανοιγμα στην κεντροδεξιά και ιδεολογική επίθεση στην Αριστερά...
Προσκλητήριο για ενότητα σε όσους απομακρύνθηκαν από τη ΝΔ, αλλά και σε όλους τους πολίτες απήθυνε ο Αντώνης Σαμαράς, από το βήμα του 9ου τακτικού συνεδρίου της ΝΔ.

«Η σημαία μας συμβολίζει την...
ενότητα» είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Σε εμάς ανήκει η τιμή να την κρατήσουμε ψηλά, όταν οι άλλοι την καίνε».

«Η ΝΔ στάθηκε όρθια, όταν κατέρρευσαν τα πάντα και αυτό έγινε γιατί οι ιδέες μας εκφράζουν τους Έλληνες. Η παράταξή μας διευρύνεται, μπαίνει μπροστά για να τα αλλάξουμε όλα, σε μία χώρα που χρειάζεται να αφήσει πίσω το χθες. Έχουμε εθνικό καθήκον να παλέψουμε για τη Νέα Ελλάδα, είναι ανάγκη εθνική, γι αυτό προχθές απηύθηνα κάλεσμα σε όλους. Να υποδεχθούμε όσους θέλουν να αγωνιστούν μαζί μας και διστάζουν να ενταχθούν. Δεν περισσεύει κανένας» τόνισε ο κ. Σαμαράς.

Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε λόγο για τρεις αντιπάλους: τους κολλημμένους στα ιδεολογήματα του χθες, όσους θέλουν να προστατέψουν αυτά που η κυβέρνηση θέλει να αλλάξει και τους αθεράπευτα λαϊκιστές.

Μίλησε, επίσης, για μισαλλοδοξία, φέρνοντας ως παράδειγμα το θέμα της κατασκευής του αγωγού ΤAP, με έμφαση στη σημασία της συγκεκριμένης επένδυσης. «Μας είπαν σιγά την επένδυση. Δεν έχουν πολιτική, μιζέρια έχουν και κάνουν τη μιζέρια τους πολιτική» συμπλήρωσε ο Αντ. Σαμαράς.

«Αν χρειαστεί να κάνουμε το άλμα, αποδείξαμε ότι σπάμε και αυγά» επανέλαβε ο πρωθυπουργός.

«Παλεύουμε να βγούμε από τα μνημόνια» υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς και συμπλήρωσε ότι το πρόβλημα είναι τώρα να πιάσουν τόπο οι θυσίες. Αυτό σημαίνει - όπως είπε - μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις.

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: