30.6.13

Κουβέλης: Η ΔΗΜΑΡ δεν θα πάει με τον ΣΥΡΙΖΑ...Ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, με τη...


δευτερολογία του προέδρου του κόμματος, Φώτη Κουβέλη.

Στο τέλος των διαδικασιών τέθηκε σε ψηφοφορία η εισήγηση του κ. Κουβέλη και εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία. Συγκεκριμένα, από τα 111 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, ψήφισαν 107, εκ των οποίων οι 77 ψήφισαν την εισήγηση του προέδρου, ενώ υπήρξαν 22 αποχές και 8 μέλη που ψήφισαν «παρών».

Τα 22 στελέχη που απείχαν έχουν εκφράσει με κειμένο τους τη διαφωνία για την απόφαση αποχώρησης από την κυβέρνηση, αλλά δεν το έθεσαν σε ψηφοφορία.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, κλείνοντας την διήμερη συνεδρίαση, υπεραμύνθηκε της απόφασης για την αποχώρηση από την κυβέρνηση, υποστηρίζοντας πως η στάση της ΝΔ και του Πρωθυπουργού το τελευταίο δίμηνο εξωθούσε τα πράγματα πρός αυτή την κατεύθυνση.

Πρόσθεσε ότι το μέλλον της ΔΗΜΑΡ δεν θα είναι ούτε «ήπια εκδοχή» του ΣΥΡΙΖΑ ούτε θα πάει με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα ακολουθήσει τον δρόμο των μεταρρυθμίσεων και θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την συγκρότηση του τρίτου πόλου στην πολιτική σκηνή της χώρας...

tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: