30.6.13

Π. Καμμένος: Τιμή προς τη σημαία σημαίνει...

εθνική πολιτική και κυριαρχία..

Η ελληνική σημαία συμβολίζει το έθνος αλλά και το κράτος που είναι εθνικά κυρίαρχο, που δεν παραδίδει για κανένα λόγο την...


εθνική κυριαρχία του, σημειώνει σε δήλωσή του ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας το περιεχόμενο της τελικής ομιλίας του πρωθυπουργού στο συνέδριο της ΝΔ.

Ο κ. Καμμένος τονίζει τη αντίθεσή του στην Ευρώπη του φεντεραλισμού που καταργεί τα έθνη-κράτη, προτάσσοντας το εθνικά κυρίαρχο κράτος και την Ευρώπη των εθνών-κρατών «στην οποία ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ενέταξε την Ελλάδα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Η τιμή προς την σημαία δεν σημαίνει σχέδιο Ανάν 2, σημαίνει προσήλωση στις αρχές του Βουκουρεστίου και τη μη αποδοχή παράδοσης του όρου Μακεδονία για κανένα λόγο, εθνική πολιτική χωρίς Ειδικές Οικονομικές Ζώνες και μεταφορά στρατοπέδων λαθρομεταναστών-φτηνών εργατών που οδηγούν σε “κοσσοβοποίηση”», τονίζει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Σεβασμός στη σημαία δεν μπορεί να υπάρξει με το αγγλικό δίκαιο του κ. Σαμαρά και της κ. Μέρκελ, καταλήγει ο κ. Καμμένος...

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: