14.6.13

Τσίπρας: Ξεφτιλίζετε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (BINTEO)...

Είστε οικονομολόγος κ. Στουρνάρα, όχι συνταγματάρχης...

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

"Να ξέρετε ότι είμαστε αποφασισμένοι το επόμενο διάστημα να προβούμε σε κάθε ενέργεια προκειμένου να σας φέρουμε εδώ να λογοδοτήσετε απέναντι στον ελληνικό λαό. Ξεφτιλίζετε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ...
τους θεσμούς", είπε πριν από λίγο ο Αλέξης Τσίπρας στη βουλή, απαντώντας στον Γιάννη Στουρνάρα .
Και πρόσθεσε: "Θελήσατε να πετάξετε ένα πυροτέχνημα αποπροσανατολισμού από το φιάσκο της οικονομίας. Μόνο που το πυροτέχνημα έσκασε στα χέρια σας. Τα ψέματα τελειώνουν".
Νωρίτερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανεφερε: «Εδώ και ένα χρόνο κυβερνάτε με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Εχετε κάνει 19 μέχρι τώρα».
«Θέλω να δώσετε απαντήσεις στον ελληνικό λαό. Εδώ και τρεις μέρες έχει φιμωθεί το κανάλι της Βουλής. Πλήξατε τη δημοκρατία και τα εθνικά μας συμφέροντα.

Ποιος αποφάσισε να φιμώσει το κανάλι της Βουλής; Γιατί οι Έλληνες δεν μπορούν να ενημερωθούν για τις συνεδριάσεις της Βουλής; Σιγήσατε την φωνή της Ελλάδας στο εξωτερικό κα την ομογένεια. Παράνομος είστε εσείς κύριε υπουργέ. Θα στείλετε άραγε ειδοποίηση και στην EBU ότι είναι παράνομη; Πού οδηγείτε τον τόπο; Είστε οικονομολόγος, δεν είστε συνταγματάρχης!

Αυτές οι μεθοδεύσεις μας γυρνάνε πολλά χρόνια πίσω. Μαθαίνω ότι κόψατε τα τηλέφωνα και το ίντερνετ στην ΕΡΤ. Με αυτές τις επιλογές σας παρακολουθούν πολλαπλάσιοι πολίτες την ΕΡΤ, απ΄ ότι την παρακολουθούσαν πριν», πρόσθεσε.
Δειτε το βίντεο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: