2.8.12

Στα... κάγκελα ο Πολύδωρας! ...


Στα κάγκελα είναι από χθες το βράδυ ο Βύρων Πολύδωρας. Αιτία δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής ζήτησε να είναι στην Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής,η οποία διατυπώνει γνώμη για την... καταλληλότητα των προσώπων που η Κυβέρνηση προτίθεται να τοποθετήσει επικεφαλής (π.χ. Προέδρους, Διοικητές, Διευθύνοντες Συμβούλους) δημοσίων επιχειρήσεων, τραπεζών, οργανισμών κοινής ωφελείας και φορέων κοινωνικής ασφάλισης, το αίτημά του δεν έγινε αποδεκτό από το κόμμα του και αποκλείστηκε!

Το ίδιο μάλιστα συνέβη και με την Επιτροπή Κανονισμού της Βουλής στην οποία είθισται να μετέχουν όλοι οι πρώην Πρόεδροι της Βουλής. Μέσω των συνεργατών του ο κ .Πολύδωρας διαρρέει ότι είναι σφόδρα ενοχλημένος, ρίχνοντας μάλιστα την ευθύνη όχι στον γραμματέα της ΚΟ Θανάση Μπούρα αλλά στους πάνω από αυτόν, εντός και εκτός Βουλής κάνοντας μάλιστα λόγο για ασέβεια στο πρόσωπό του και στην ιστορία του στην παράταξη.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι στη Νέα Δημοκρατία μετά από τις δύο "ηχηρές" απουσίες Πολύδωρα -η μία σε ψηφοφορία της Θεσμών και η άλλη από την συνεδρίαση της ΚΟ-"τρέμουν" πιθανό αντάρτικο Πολύδωρα και αυτό φαίνεται πως μέτρησε στην απόφαση να τον βγάλουν εκτός των δύο επιτροπών...
πηγη parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: