2.8.12

Σε εξέλιξη οι διαδικασίες για την ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ...


Την Κορινθία επισκέφθηκε την Τετάρτη κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο των διαδικασιών για την ανασύσταση του Κινήματος.

Στις συναντήσεις του με τοπικούς φορείς, τα... στελέχη του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισαν την αναγκαιότητα άμεσης έναρξης της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας με έμφαση στον πρωτογενή τομέα. Παράλληλα επισημάνθηκε ότι η επιτυχία του εγχειρήματος της ανασύστασης του ΠΑΣΟΚ θα εξαρτηθεί από τις πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, στην οποία σημαντικό ρόλο θα παίξει η ενεργοποίηση της αυτοδιοίκησης.

Σύμφωνα με την Ιπποκράτους τις επόμενες μέρες, μέσα από τον διαδικτυακό τόπο www.anasistasipasok.gr θα υπάρξει πλούσιος διάλογος για τα πολιτικά - ιδεολογικά ζητήματα, αλλά και τα ζητήματα που αφορούν ειδικά το νομό Κορινθίας, όπου ελεύθερα ο κάθε πολίτης, θα μπορεί να καταθέσει τις απόψεις και τις προτάσεις του.

«Το παράδειγμα της Κορινθίας είναι μόνο η αρχή. Θέλουμε και μπορούμε, να έρθουμε ξανά κοντά στους πολίτες, να διαμορφώσουμε μαζί ένα πρόγραμμα που θα μπορεί με όραμα και ρεαλισμό να δώσει δύναμη στην παράταξη και ελπίδα στους Έλληνες και ειδικά στη νέα γενιά», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφω Γεννηματά.

Το ΠΑΣΟΚ, πρόσθεσε, «θέλει να ενώσει ξανά όλους τους πολίτες που δεν περιορίζονται στην καταγγελία και στη στείρα άρνηση, αλλά πιστεύουν ότι η λύση θα προελθει μέσα από την πολιτική, μέσα από τη Κεντροαριστερά».
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: