29.8.12

Εντείνουν ενόψει Λεβαδειακού! ...


Οι μέρες περνούν με αποτέλεσμα να πλησιάζει η Κυριακή (2/9), όπου ο Θρύλος θα δώσει στον ΝΑΟ το πρώτο επίσημο ματς για την νέα σεζόν. "Θύμα" του θα είναι ο Λεβαδειακός με τους ερυθρόλευκους να είναι πανέτοιμοι και με εξαιρετική ψυχολογία για... να κάνουν το 2Χ2 και να δείξουν απο την αρχή, ότι το 40ο πρωτάθλημα δεν χάνεται.

Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν σήμερα (29/8) το πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Ρέντη, εντείνοντας την προετοιμασία τους, για την αναμέτρηση της Κυριακής (2/9).

Το πρόγραμμα που είχε καταρτίσει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είχε ποικιλία. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν επάνω σε διαφορετικούς τομείς. Τεχνική, φυσική κατάσταση και τακτική περιλαμβάνονταν στο… μενού, ενώ είναι δεδομένο ότι όσο προχωρούν οι μέρες, η οι προπονήσεις θα γίνονται ολοένα και πιο εξειδικευμένες, ενόψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνεχίζει το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης, κάνοντας «αγώνα δρόμου» για να επιστρέψει στην ενεργό δράση και να ενισχύσει την ομάδα του. Για το απόγευμα έχει προγραμματιστεί προπόνηση στο Ρέντη, στις 19:00.
olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: