14.8.12

Σφίγγει ο κλοιός για τους εκτελεστές της Πάρου...


Ταυτοποίησαν τα στοιχεία των δραστών, αποκρυπτογράφησαν τη σκληρή συμμορία των Αλβανών ληστών και στήνουν μπλόκα στο νησί και την Αθήνα για να τους βάλουν στο χέρι. Ολα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου η εξιχνίαση της δολοφονίας του 53χρονου οδηγού ταξί Δημήτρη Μίχα από τους... ληστές της Alpha Bank της Πάρου το πρωί της περασμένης Παρασκευής.

Κομβικό σημείο στις έρευνες του Ανθρωποκτονιών και του Τμήματος Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει εξ ολοκλήρου την υπόθεση, καθώς από το αρχηγείο εδόθη εντολή να μην ασχοληθούν και να μπουν στον πάγο οι αστυνομικοί της Σύρου μετά τα σοβαρά λάθη που έγιναν στην υπόθεση του βιασμού της 15χρονης από τον Πακιστανό, είναι να αποκρυπτογραφήσουν τον τρόπο που διέφυγαν από τη θέση Αμπελάς στην Πάρο, όπου και έκαψαν το κλεμμένο Opel Corsa.

«Θεωρείται πολύ πιθανό οι δράστες να απομακρύνθηκαν από το σημείο είτε με δεύτερο αυτοκίνητο είτε με δύο μοτοσικλέτες. Το ενδεχόμενο να χρησιμοποίησαν ταχύπλοο σκάφος συγκεντρώνει μικρές έως ελάχιστες πιθανότητες», τονίζει στο protothema.gr αστυνομικός που ασχολείται με την υπόθεση και προσθέτει:

«Παράλληλα, δίνεται βάση στο κινητό τηλέφωνο που έπεσε από τον έναν από τους ληστές και βρέθηκε στο σημείο του συμβάντος. Μπορούμε μέσω ειδικών συστημάτων να εντοπίσουμε τους ύποπτους αριθμούς με τους οποίους ο χρήστης του συγκεκριμένου αριθμού είχε τακτική επικοινωνία. Στη συνέχεια, εξετάζουμε αν αυτοί οι ύποπτοι αριθμοί επικοινωνούν μετά το συμβάν με συγκεκριμένο νούμερο και προσπαθούμε να το εντοπίσουμε».

Προσαγωγές και καταθέσεις

Καθημερινά αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής που ασχολούνται με την υπόθεση παίρνουν καταθέσεις ατόμων που βρέθηκαν στο σημείο της επίθεσης και είδαν τους τέσσερις δράστες να χτυπούν και να εξαφανίζονται. Μέχρι στιγμής πάνω από 100 άτομα έχουν δώσει κατάθεση και έχουν δώσει σημαντικά στοιχεία στην υπόθεση, ενώ έχουν προσαχθεί και δέκα με δώδεκα άτομα ως ύποπτοι. Έτσι, ισχυρές δυνάμεις της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που μετέβησαν από την Αθήνα στην Πάρο στήνουν μπλόκα σε κεντρικές και όχι μόνο αρτηρίες του νησιού και πραγματοποιούν εξονυχιστικούς ελέγχους, σε μια προσπάθεια να πιάσουν τους δράστες.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: