29.8.12

«Πετάξτε έξω τον Ομπάμα!» (BINTEO)...


Υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών στις προεδρικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου είναι και επισήμως ο Μιτ Ρόμνεϊ, καθώς εξασφάλισε την απαιτούμενη έγκριση των εκλεκτόρων με τη δια βοής ψήφο στο Συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στην Τάμπα της Φλόριντα.

Στις ομιλίες από... το βήμα του συνεδρίου κυριάρχησαν οι «πύρινες» επιθέσεις σε βάρος του Μπαράκ Ομπάμα, μεταξύ των οποίων και ένα ηχηρό «πετάξτε τον έξω» (όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Τζον Μπένερ).

«Δεν μπορεί να ανοικοδομήσει την οικονομία διότι δεν ξέρει πώς οικοδομήθηκε», παρατήρησε ο Μπένερ καταχειροκροτούμενος από τους ρεπουμπλικανούς συνέδρους, για να προσθέσει: «Ο αμερικανικός λαός τον ρωτάει 'πού είναι οι θέσεις εργασίας', όμως αυτός δεν δίνει παρά δικαιολογίες, όχι απαντήσεις ... Γι αυτό σε 70 ημέρες, όταν ο αμερικανικός λαός πάει στις κάλπες, τι πρέπει να κάνουμε; Πετάξτε τον έξω».

«Είναι καιρός να τελειώσει αυτή η εποχή της απούσας ηγεσίας στο Οβάλ Γραφείο και να στείλουμε πραγματικούς ηγέτες στο Λευκό Οίκο Η Αμερική χρειάζεται τον Μιτ Ρόμνεϊ και τον Πολ Ράιαν και τους χρειαζόμαστε τώρα», σημείωσε ο Κρις Κρίστι, ο μαχητικός κυβερνήτης του Νιού Τζέρζι που εκφώνησε την κεντρική ομιλία του συνεδρίου.

«Ο Μιτ Ρόμνεϊ», υποστήριξε, «θα μας πει τις σκληρές αληθειες που χρειαζόμαστε να ακούσουμε για να μας ξαναβάλει στο μονοπάτι προς την ανάπτυξη και να δημιουργήσει και πάλι στην Αμερική καλοπηρωμένες δουλειές του ιδιωτικού τομέα».

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: