21.8.12

Κινέζικη μοιρασιά 18.000 ευρώ από παρεμπόριο!...


Στο ακροατήριο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου οδηγείται σήμερα μετά από αναβολή ο Κινέζος ο οποίος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο για κλοπή 18.000 ευρώ από ομοεθνή του.
Η δικογραφία σχηματίστηκε για κλοπή, όμως ερωτηματικό παραμένει εάν ενημέρωση θα υπάρξει προς αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες, προκειμένου να ερευνηθεί από...
πού προήλθε το μεγάλο χρηματικό ποσό που επρόκειτο σύμφωνα με πληροφορίες να μοιράσουν μεταξύ τους τέσσερις υπήκοοι Κίνας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα χρήματα συγκεντρώθηκαν από το παρεμπόριο που είχαν αναπτύξει στις παραλίες της Σκιάθου από τις αρχές Ιουλίου.

Ο ένας από τους Κινέζους φύλαγε τις εισπράξεις κάτω από τη σέλα του δικύκλου του και επρόκειτο να μεταφέρει τα χρήματα στην Αθήνα για την προμήθεια νέας ποσότητας παράνομου εμπορεύματος.

Οι δύο της παρέας φαίνεται ότι διαφώνησαν με την επέκταση της συνεργασίας... και ο ένας με το πρόσχημα ότι ήθελε να ανοίξει το μηχανάκι για τη μοιρασιά του ποσού, μόλις πήρε τα κλειδιά στα χέρια του, ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε με το δίκυκλο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των υπολοίπων στην τοπική αστυνομία, ο Κινέζος που διέφυγε συνελήφθη λίγο αργότερα, όταν εντοπίστηκε να κινείται με το δίκυκλο στο δρόμο από περιπολούντα αστυνομικό, μετά από καταδίωξη....

Δεν υπάρχουν σχόλια: