13.6.12

"Η ευρωζώνη είναι κινούμενη άμμος και χρειαζόμαστε μία κυβέρνηση με τόλμη και θέληση"...


Ο Μίμης Ανδρουλάκης μιλώντας πριν από λίγο στον REAL FM και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ανέφερε ότι βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
«Είμαστε σε μία κρίση δυσπιστίας, γιατί να εμπιστευτώ το... Βενιζέλο, το Σαμαρά ή τον Τσίπρα, όταν κανείς δεν διακρίνεται και δεν ηγείται ενός κοινωνικό-πολιτικού μπλοκ οι λαοί κάνουν εμπόλεμη κυβέρνηση, κυβέρνηση εθνικής ανάγκης» .

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «δεν προηγούνται τα ιδεολογικά κριτήρια ή η ζώνη της αγνότητας αλλά η έκτακτη ανάγκη».

«Εάν είχαμε πρωτογενή πλεονάσματα, θα συζητούσα και το σενάριο της δραχμής. Η ουσία του ελληνικού ζητήματος είναι ότι στον πρώτο μεγάλο διεθνή σεισμό, η σαθρή παραγωγική βάση τραντάχθηκε συθέμελα. Εάν θέλουμε να ξεπεράσουμε το πρόβλημα πρέπει να διευρύνουμε την παραγωγική βάση» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Αυτή τη στιγμή τρέμει η Ευρωζώνη κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει το κόστος του να πετάξεις την Ελλάδα έξω από το ευρώ. Η ευρωζώνη είναι κινούμενη άμμος χρειαζόμαστε μία κυβέρνηση με τόλμη και θέληση και όλοι μαζί να πούμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε» είπε ο κ. Ανδρουλάκης..

Δεν υπάρχουν σχόλια: