30.6.12

Δημοσιογραφικό συγκρότημα φτιάχνει ο Τσίπρας...


Oι συνεδριάσεις των οργάνων του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ, που ξεκίνησαν χθες και ολοκληρώνονται αύριο θα είναι κλειστές, καθώς αρκετοί επιτελείς της Κουμουνδούρου θέλουν να είναι βέβαιοι ότι, σε δύσκολες συζητήσεις όπως η ... μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε κόμμα, αν τύχει και εκφραστούν διαφωνίες και γκρίνια, αυτές δε θα βγουν προς τα έξω.
Ωστόσο, από έγκυρη πηγή μαθαίνω ότι ο Αλέξης Τσίπρας, στην εισήγησή του προς τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΝ, τους αποκάλυψε τα σχέδιά του για τη δημιουργία ενός δημοσιογραφικού ομίλου.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για σχέδιο ενοποίησης των ΜΜΕ που ανήκουν στον ΣΥΝ, ήτοι της εφημερίδας «Αυγή», του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» και του ενημερωτικού portal left.gr.

Καθημερινοί συνομιλητές του Αλέξη Τσίπρα, μάλιστα, με διαβεβαιώνουν ότι ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ «ζεστός» για τη δημιουργία ενός αριστερού δημοσιογραφικού συγκροτήματος και όταν αρχίσουν να εισρέουν στην Κουμουνδούρου τα πρώτα χρήματα από την κρατική επιχορήγηση, τότε τα σχέδια θα αρχίσουν να υλοποιούνται…
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: