21.6.12

Τρεις συλλήψεις για τα επεισόδια στα Ανω Λιόσια...


Ταυτοποιήθηκε η μία καραμπίνα που χρησιμοποιήθηκε στους πυροβολισμούς...
Τρια άτομα συνελήφθησαν για τα επεισόδια που έγιναν την Δευτέρα το βράδυ στη λεωφόρο Φυλής στα Ανω Λιόσια. Σε βάρος των συλληφθέντων και των υπόλοιπων δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για...
κλοπές, διακεκριμένες κλοπές, φθορές, ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μεγάλη ομάδα Ρομά προκάλεσε φθορές και κλοπές σε καταστήματα και οχήματα στη περιοχή. Επιπλέον, πυροβόλησαν αρκετές φορές με κυνηγετικά όπλα, καθώς στο χώρο των επεισοδίων βρέθηκαν και περισυνελέγησαν 26 κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων. Από τους πυροβολισμούς είχαν τραυματιστεί ελαφρά εξι αστυνομικοί.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις και συνελήφθη ένας 56χρονος, καθώς προσπαθούσε να αφαιρέσει εμπορεύματα από κατάστημα ρούχων, το οποίο προηγουμένως είχε υποστεί φθορές και κλοπή εμπορευμάτων από άλλα άτομα.

Από την έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, ταυτοποιήθηκε, ως ένας από τους δράστες που πυροβολούσαν με τις κυνηγετικές καραμπίνες, ένας 54χρονος κάτοικος της περιοχής. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκε μια κυνηγετική καραμπίνα, χωρίς νόμιμη άδεια, η οποία, όπως προέκυψε από τις εργαστηριακές εξετάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, είχε πυροδοτήσει 20 από τους 26 ανευρεθέντες κυνηγετικούς κάλυκες.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, συνελήφθη η 52χρονη σύζυγός του, που βρέθηκε εντός της οικίας, ενώ ο ίδιος συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης του 18ου Ανακριτή Αθηνών.

Οι δύο πρώτοι δράστες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ο τρίτος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών.

Η έρευνα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων δραστών...
BHMA.

Δεν υπάρχουν σχόλια: