14.1.11

Ο Νικολαΐδης απαντά στους κατηγόρους του...


Ο Ντέµης µίλησε! Λίγες ηµέρες προτού βγει ο διαχειριστικός έλεγχος (από στιγµή σε στιγµή θαγίνει αυτό, υποστηρίζουν στην ΑΕΚ), οάλλοτε πρόεδροςτης ΠΑΕαναφέρθηκε µε γαργαλιστικέςλεπτοµέρειες σταπεπραγµένα της θητείαςτου.

Ουδέποτεστο παρελθόν έχει «ακουµπήσει» τόσα θέµατα και µετέτοιοντρόπο οΝικολαΐδης. Ρίχνει φως, πετά «καρφιά» στους µετόχους, εξηγεί τα... πάντα, φροντίζοντας ακόµη και αν δεν πει ονόµατα, να «φωτογραφίσει» πρόσωπα και καταστάσεις.

Ο Ντέµης παραδέχεται τη λάθος εκτίµηση που έκανε το καλοκαίρι του2007, όταν πήγε για τον τίτλο και τελικά όχι µόνο ανέβασε το µπάτζετ και το άνοιγµα, αλλά διατάραξε τις σχέσειςτου µετους µετόχους. Αφησε ναεννοηθείότι δενστήριξανγιατί δεν έβαλαν χρήµατα, ενώ το καλοκαίρι του 2008 δεν ήταν πλέον δυνατός.

Σχολίασε το πως δεν ήρθε ο Βενετίδης (ο αριστερός µπακ)το καλοκαίρι του 2008, γιατί έβαλε βέτο ένας µέτοχος! Αρνήθηκε να κάνει τονΜπάγκσµπο (γυµναστής) προπονητή,ενώ αποκαλύπτει πωςο νυν βουλευτής Ψαριανός του πρότεινε παίκτες µε SMS! Καρφώνει τους νυν παράγοντες γιατί το άνοιγµα παραµένειµεγάλο,αυξήθηκε το µπάτζεττης οµάδας,ενώ µειώθηκαν οι χορηγίες καιτα πάσης φύσεωςεισιτήρια. Καιβέβαιαυπερασπίζεται τον εαυτό του, λέγονταςπως δενπήρε ούτεένα ευρώ για την εργασία του – αυτόαφήνει νααιωρείταιότι άλλοι πληρώνονται για να κάνουν τους προέδρους. Οπως λέει οΝτέµηςΝικολαΐδης, επί δύοχρόνια άκουγε λασπολογίες για τον ίδιο και ψέµατα. Τα δύο χρόνια που απουσιάζει από τα κοινά της ΑΕΚ. Αρα, ουσιαστικά δεν αποκλείει να υπάρχουν ερωτηµατικά στη συγκεκριµένη περίοδο. Αλλά για τη θητεία του, τα αρνείται όλα και επικαλείται τους µετόχους που ήταν παρόντες, αλλά και τους οικονοµικούς διευθυντές οι οποίοι επελέγησαν ξανά από τους µετόχους.

Είναι σαφές ότι ο διαχειριστικός έλεγχος αναµένεται µε αγωνία. Για να µάθουµε και άλλα, για να έχουµε νέο γύρο αποκαλύψεων και ξεκατινιάσµατος µεταξύ πρώην συνεργατών...
NEA.

Δεν υπάρχουν σχόλια: