25.8.10

Αρχίζουν οι «κόντρες» των πρωινών...

Οι πρώτες «κόντρες» θα αρχίσουν το πρωί, ενώ αυτές τις μέρες κλείνουν και ορισμένες ανοιχτές υποθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρία Χούκλη έχει συμφωνήσει και θα...

παρουσιάζει τη νέα τηλεοπτική σεζόν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ενώ αυτές τις μέρες βρίσκεται στο κανάλι του Αμαρουσίου και η σύμβουλος του Fox με τις τελικές προτάσεις για το στιλ του δελτίου. Την ίδια ώρα, στην τελική ευθεία βρίσκονται οι επαφές της ΕΡΤ με την Ελλη Στάη αλλά και με τον Κώστα Βαξεβάνη, οι οποίοι αναμένεται να αναλάβουν εκπομπές στη δημόσια τηλεόραση.

Πρώτοι στις τηλεοπτικές επάλξεις θα βρεθούν κυρίως οι πολύ πρωινοί της ενημέρωσης. Ηδη στον Σκάι έχει ξεκινήσει με την εκπομπή της «Σκάι τώρα» η Πόπη Τσαπανίδου, ενώ από την ερχόμενη Δευτέρα ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις του, οι Βασίλης Λυριτζής και Δημήτρης Οικονόμου με την «Πρώτη γραμμή».

Την ίδια μέρα επιστρέφει και το δίδυμο του ΜΕΓΚΑ Γιώργος Οικονομέας και Δημήτρης Καμπουράκης με το «Κοινωνία ώρα ΜΕΓΚΑ», ενώ δουλειά στον Alter από πολύ νωρίς πιάνει και ο Γιώργος Αυτιάς με την πολύωρη «Καλημέρα» του.

Στη ΝΕΤ, πάλι, στις 30/8 επιστρέφει η Μαρία Σαράφογλου με το «Συμβαίνει τώρα» ενώ πιθανότατα μία εβδομάδα αργότερα, στις 6 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να ξαναμπούν μαζί στη μάχη της «Πρωινής ενημέρωσης» οι Κώστας Αρβανίτης και Ρίτσα Μπιζόγλη. Στη δημόσια τηλεόραση, πάντως, σχεδιάζονται αλλαγές στον τομέα ειδήσεων και ενημέρωσης τόσο σε πρόσωπα όσο και σε κόνσεπτ, με τον σχεδιασμό να αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου τουλάχιστον σε αυτή την πρώτη φάση.

Λίγο αργότερα θα μπουν στην αναμέτρηση οι Σπύρος Λάμπρου και Ελένα Παπαβασιλείου με το «Πάνω στην ώρα» τους στον Alpha να ξεκινά στις 13/9 ενώ την ίδια μέρα θα κάνουν πρεμιέρα τόσο το «Κους κους» όσο και το «Δέστε τους».

Στον ΑΝΤ1, πάλι, ο μίστερ «Καλημέρα Ελλάδα» Γιώργος Παπαδάκης δεν βιάζεται να κάνει πρεμιέρα, καθώς θα ξεκινήσει είτε στις 13 είτε στις 20 Σεπτεμβρίου, ενώ το δίδυμο Σπύρος Χαριτάτος - Γιώργος Καραμέρος με το «10 με 1 μαζί» θα ακολουθήσουν μία εβδομάδα μετά.

Στο Star, πάλι, δεν έχουν καταλήξει σε οριστικές αποφάσεις για την ημερομηνία έναρξης της πρωινής εκπομπής όσο και εκείνων που επακολουθούν. Την πρωινή εκπομπή θα συνεχίσει να παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη, ενώ θα ακολουθούν οι: Χριστίνα Λαμπίρη, Τατιάνα Στεφανίδου, Φώτης Σεργουλόπουλος και Μαρία Μπακοδήμου. Οι ώρες έναρξης των εκπομπών και η διάρκειά τους δεν έχει ξεκαθαριστεί μέχρι στιγμής, ενώ η εκκίνηση αναμένεται να δοθεί στις 13 ή το αργότερο στις 20 Σεπτεμβρίου.
ΣΩ.ΜΑ. - Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια: