27.8.10

Γιατί η Χούκλη να 'ναι καλύτερη από τον Παπαδόπουλο; ...

Αλήθεια, γιατί; Τι έχει να επιδείξει; Μήπως κάποια επιτυχία; Δε θυμόμαστε. Από το αξιοπρεπές δελτίο του Σαββατοκύριακου του MEGA, μεταπήδησε στην εύκολη ΕΡΤ.
Με τα πενιχρά και δεδομένα-πάντα-νούμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης, επιλεγόταν από τους συναδέλφους της (ανάμεσα στους οποίους και κάποιοι σταθεροί φίλοι της) ως αντικειμενική-λόγω ΕΡΤ-συντονίστρια των...

προεκλογικών debate.
Ούτε συνεντεύξεις πετυχημένες-που να δημιούργησαν δημοσιογραφικό θόρυβο-έκανε, ούτε ποτέ διηύθυνε συζητήσεις, επιδεικνύοντας ιδιαίτερες γνώσεις στο πολιτικό ρεπορτάζ.
Συμπαθής, αλλά και χαμηλών τόνων. Ήρεμη δύναμη, σε κάτι που όμως έχει τη δυναμική του και πάει καλά. Θα λέγαμε και αξιοπρεπής. Αλλά. πάντα έξω από το παιχνίδι του σκληρού ανταγωνισμού.
Αντίθετα με τον Παπαδόπουλο, που τσουρουφλίστηκε σ' αυτό το παιχνίδι και ανεξαρτήτως των αριθμών και γνώσεις ιδιαίτερες επέδειξε στο πολιτικό ρεπορτάζ, αλλά και στις συνεντεύξεις ήταν πάντα πιο διεισδυτικός-και σκληρός, όσο έπρεπε, παρά τη φυσική ευγένειά του-απ' ότι η Μαρία.
Ακούγοντας ότι η Χούκλη έκλεισε με τον ΑΝΤ-1, δε βλέπουμε σε τι είναι καλύτερη από τον παρουσιαστή, που ήδη έχει το κανάλι.
Μακάρι εδώ να δείξει ό,τι μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει. Να κάνει την έκπληξη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: