28.8.10

Big Brother....Δυνατό comeback!...


Σαν βόμβα έσκασε στα τηλεοπτικά πηγαδάκια η είδηση ότι το "Big Brother" επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σαιζόν,μέσω της συχνότητας του ALPHA!
Οι αιτήσεις συμμετοχών μέχρι στιγμής έχουν ξεπεράσει τις 6.500 και καταφτάνουν από διάφορα μέρη της Ελλάδας αλλά και από την Κύπρο!
Περιπέτεια χωρίς...
όρια,μεγάλα μυστικά,ενδιαφέρουσες δραστηριότητες,παίκτες σε ετοιμότητα και αισθήσεις σε εγρήγορση είναι μερικά από τα συστατικά του "Μεγάλου Αδελφού".

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MediakaNea,οι υποψήφιοι παίκτες καλύπτουν όλο το ηλικιακό φάσμα,ενώ μεγάλος αριθμός από αυτούς είναι και υψηλού μορφωτικού επιπέδου.

Πολλοί είναι οι φοιτητές,διάφορων ειδικοτήτων,που βλέπουν με αβεβαιότητα το επαγγελματικό τους μέλλον,αλλά και συνταξιούχους που δείχνουν να αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.Ενώ κάποιοι άλλοι,είναι συγγενείς γνωστών προσώπων της showbiz και ευελπιστούν σε μία θέση μέσα στο παιχνίδι!

Όσον αφορά το σπίτι,στο οποίο θα μείνουν για 12 εβδομάδες οι 14 παίκτες,είναι ένα πολύ όμορφο,άνετο,σύγχρονο οίκημα με μεγάλο κήπο και πισίνα...Το σπίτι θα ξεπερνάει τα 500 τετραγωνικά μέτρα ενώ εργάζονται ενταντικά περίπου 100 ειδικοί και εργάτες.


Έγκυρες πηγές του MediakaNea,αναφέρουν:"Η ομάδα περιεχομένου επεξεργάζεται πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες,οι οποίες θα εντυπωσίασουν με την ευρηματικότητα τους και την πρωτοτυπία τους,τόσο τους ενοίκους όσο και τους τηλεθεατές".

Σχετικά με το όνομά της Ελένης Μενεγάκη για την παρουσίαση αναφέρουν:"Κάτι τέτοιο δεν ισχύει.Η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της έχουν πέσει με τα μούτρα στην δουλειά.Η Ελένη πιο ανανεωμένη από ποτέ οργανώνει προσεκτικά τον "Καφέ".Δεν ασχολείται με κάποιο άλλο πρόγραμμα!"
Μediaka Nea

Δεν υπάρχουν σχόλια: