6.2.10

Τσου, ρε Λάκη...

Μάθε τι σημαίνει Λεβέντης...
Από τον Αποστόλη Παπανικολάου
Ο Λάκης Λαζόπουλος μιλάει στον Νίκο Χατζηνικολάου στον REAL FM και σε ερώτηση για το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ video που έπαιξε στην εκπομπή του με τον Γιώργο Παπανδρέου να τον πηδάει ο επίτροπος είπε:

"Oι δημοσιογράφοι είναι σαν μια...

ανοιχτή επιτροπή, επειδή παίρνουν μισθό από το ΠΑΣΟΚ και πρέπει να δικαιολογήσουν στον Παπανδρέου τον μισθό τους, τρέχουν να του μεταφέρουν ότι τον έθιξε ο Λάκης Λαζόπουλος με το video".

Βασικά, για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους...

Για να σε προλάβουμε μη χρησιμοποιήσεις κανένα άτοπο επιχείρημα, εμείς σαν panoramapress.gr, επειδή δεν έχουμε καμιά «κουφάλα» από πίσω να μας χρηματοδοτεί και να μας καθοδηγεί (ούτε τα παίρνουμε από το ΠΑΣΟΚ ούτε από κανένα άλλο πολιτικό κόμμα, πολιτικές απόψεις και θέσεις έχουμε, αλλά δεν τις μπερδεύουμε στη δουλειά μας) είμαστε μια ομάδα, που κάνουμε την πλάκα μας, για να μην πούμε την κ...α μας!

Κάνουμε κριτική, πολλές φορές ξεπερνάμε και τα όρια, αγγίζοντας την υπερβολή, αλλά δε διστάσαμε ποτέ και ούτε θα διστάσουμε να πούμε ότι κάναμε λάθος και να ζητήσουμε «συγγνώμη».

Δε θα καλυφθούμε πίσω από το δημοσιογραφικό απόρρητο, για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα με τις γνωστές ανύπαρκτες - πολλές φορές - δημοσιογραφικές πληροφορίες, όπως εσύ που καλύπτεσαι πίσω από τη σάτιρα, με το γνωστό παραμύθι ότι η σάτιρα δεν έχει όρια.

Είναι γνωστό τοις πάσι και συζητιέται ευρέως ότι η πλειοψηφία των όσων προβάλλεις έχει να κάνει με gay θέματα - χαρακτήρες. Επίσης είναι γνωστό ότι κάθε φορά που θα δούμε το «Αλ Τσαντίρι» σου, σίγουρα θα παρακολουθήσουμε πέντε συγκεκριμένα πρόσωπα: το Γιώργο Παπανδρέου, τη Μιμή Ντενίση, την Έφη Σαρρή, τον Αλέξη Κούγια και το Γιάννη Γαλάτη. Ο καθένας βγάζει τα εσώψυχά του και φαντάζεται έναν κόσμο κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση. Δηλαδή αν εμείς πούμε, σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες ότι είσαι «φούστης», όπως σε αποκαλούσε και ο Νίκος Καρβέλας - που για εμάς δεν ισχύει αυτό - πάει να πει ότι είσαι πραγματικά κι εμείς θα έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας καλυπτόμενοι τάχα από το δημοσιογραφικό απόρρητο (ότι δε λέμε τις πηγές μας); Παρόλο που ήδη θα σου έχουμε ρίξει «λάσπη»; Κι άντε εσύ μετά να τρέχεις να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.

Λέμε «ναι» στη σάτιρα, εγκρίνουμε κι επαυξάνουμε, αλλά δεν μπορεί εν ονόματι της σάτιρας και καλυπτόμενοι πάλι πίσω από αυτό, να ισοπεδώνουμε τα πάντα.

Το να αναγνωρίζεις τα λάθη είναι μαγκιά και λεβεντιά. Αναγνώρισέ τα επιτέλους μια φορά για να νιώσεις τι σημαίνει λεβέντης!

Αν καταφέραμε να σε νευριάσουμε και να σε ταρακουνήσουμε, θα φανεί στο χειροκρότημα. Ειδάλλως, τσου ρε Λάκη!
panoramapress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: