27.5.09

Δεν λείπουν οι ακρότητες στο Champions League. Μαχαίρωσαν 'Αγγλο οπαδό...

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από τον μεγάλο τελικό του Champions League και δυστυχώς τα... παρατράγουδα δεν έχουν λείψει από την Ρώμη. Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να περιφρουρούνται από τις ιταλικές δυνάμεις, αλλά οι μεμονωμένες τουλάχιστον συμπλοκές δεν έχουν αποφευχθεί.
Σε αυτό το πλαίσιο, όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο την αστυνομία της Ρώμης, ένας Αγγλος οπαδός τραυματίστηκε σήμερα ελαφρά από μαχαίρι, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες του ατυχήματος.
"Κατά τις...

3 το πρωί (σ.σ. τοπική ώρα), ένας Αγγλος οπαδός τραυματίστηκε ελαφρά στον μηρό από χτύπημα με μαχαίρι. Δεν γνωρίζουμε τις ακριβείς συνθήκες αυτού του συμβάντος. Ίσως έγινε μέσα σε καυγά, αλλά δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχει σχέση με το αποψινό παιχνίδι", υποστήριξε σχετικά, μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, ο οποίος ανακοίνωσε ακόμη τη σύλληψη στη διάρκεια της νύχτας δύο Αγγλων οπαδών, 19 και 45 ετών, στην πλατεία "Campo de Fiori", "... επειδή ήταν μεθυσμένοι και εμπόδιζαν τους περαστικούς".

Στο μεταξύ, όπως μετέδωσε σήμερα το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων (Ansa), τρεις Ισπανοί οπαδοί συνελήφθησαν σήμερα στην πόλη Τσιβιταβέκια, στα βόρεια της Ρώμης, ενώ κατευθύνονταν στην πρωτεύουσα, καθώς η αστυνομία βρήκε στα δύο οχήματά τους ρόπαλα και ένα ακόντιο. Επίσης, ακόμη δύο Βρετανοί πιάστηκαν στην... τσιμπίδα του νόμου, καθώς, όπως δήλωσε υπεύθυνος της ιταλικής αστυνομίας, στην κατοχή τους βρέθηκαν πλαστά χαρτονομίσματα. Επιπρόσθετα, άλλα δύο άτομα συνελήφθησαν επειδή πούλησαν πλαστά εισιτήρια, χωρίς να γίνει γνωστή η εθνικότητά τους.

Τέλος, χθες βράδυ οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συγκρούστηκαν στην Πίζα με οπαδούς της τοπικής ομάδας. Σε τρεις Αγγλους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, λόγω μικροτραυματισμών που υπέστησαν.
Πηγή sportnet

Δεν υπάρχουν σχόλια: