3.5.09

Μη φεύγεις μη...


Η απάντηση του Μπερλουσκόνι στη σύζυγό του...
«Πρόκειται για μια προσωπική υπόθεση που με θλίβει, η οποία ανήκει στην ιδιωτική διάσταση και στην οποία θεωρώ υποχρέωσή μου να μην αναφερθώ». Με αυτήν την λακωνική απάντηση ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αντέδρασε στην αίτηση διαζυγίου που ανήγγειλε η σύζυγός του πως θα καταθέσει.
Ο πολιτικός κόσμος θέλησε επίσης να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μην αναφερθεί στο θέμα, με μόνη εξαίρεση τον Μάριο Αντινόλφι, στέλεχος του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος. «Πρέπει να βγούμε από τη διάσταση της υποκρισίας - τονίζει ο Αντινόλφι- και να το πούμε ξεκάθαρα. Το...
διαζύγιο του Μπερλουσκόνι είναι μια πολιτική υπόθεση και μια ευκαιρία για το Δημοκρατικό Κόμμα».

«Ο πρωθυπουργός μας -συνεχίζει ο Αντινόλφι- κατηγορείται από το άτομο που τον γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον ότι συναναστρέφεται ανήλικες κοπέλες. Για πρώτη φορά, ο βασιλιάς είναι γυμνός».

Η αρθρογράφος της «Κοριέρε Ντέλα Σέρα», Μαρία Λάουρα Ροντοτά, στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας, υπογραμμίζει ότι «το γάντι, το έριξε πρώτος ο Σίλβιο, ο οποίος, αυτή τη φορά, επέλεξε να μην ζητήσει συγγνώμη. Ο Σίλβιο, ο οποίος,
αναφερόμενος στη σύζυγό του, πριν δύο ημέρες, την χαρακτήρισε, γενικώς και αορίστως, "κυρία"».

Η σχολιάστρια αναφέρει επίσης ότι «το προφίλ του Μπερλουσκόνι πλήττεται μόνον μέχρις ενός ορισμένου σημείου. Εκείνο της Βερόνικα, έχει καταστραφεί, και εξαιτίας μέρους των "μίντια". Όσο για τις Ιταλίδες, έχασαν όλες, ένα σημαντικό ποσοστό αυτοεκτίμησης».
ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: