26.5.09

Με την άδεια του Δήμου, στο Ζούμπερι όσοι δεν πληρώνουν ξαπλώνουν στα βράχια!


Από adena-gr.blogspot.com
Από την τεράστια παραλία του Ζούμπερι, ο ελεύθερος από ξαπλώστρες χώρος, είναι μερικά μέτρα βράχων και σκουπιδιών εκατέρωθεν της "εκμεταλλεύσιμης ζώνης.
Σύμφωνα με τον (άρχοντα) επιχειρηματία, με υπουργική εγκύκλιο επιτρέπεται από τους δήμους να παραχωρούν σε ιδιώτες το 100% της εκμετάλλευσης των "ελεύθερων παραλιών".
Οπότε Δήμαρχε Νέας Μάκρης κύριε Ιορδάνη Λουίζο, χάρη κάνετε σε αυτούς τους ανθρώπους (ειδικά τους δημότες σας), που τους επιτρέπετε να προσεγγίζουν την θάλασσά σας από τις μπάντες, έστω και με αρβύλες. Είμαστε υπερβολικοί? Υπάρχει και συνέχεια..
Η πρόσβαση στη παραλία επιτρέπετε μόνο για υγιείς και αρτιμελείς!
Γι αυτό οι παρακατιανοί της παραλίας του Ζούμπερι εκτός από τα βράχια και τα σκουπίδια, θα πρέπει να βάλουν η να βγάλουν το μαγιό τους σε δημόσια θέα. Η καμπίνα (από πέρυσι) δεν διαθέτει πόρτες, και μάλλον χρησιμοποιείται για ουρητήριο ανδρών.
Όσο για τον διακριτικό ογκόλιθο του Κύκλωπα, είναι για να μην επιτρέπει εκτός των Ι.Χ. ,την είσοδο αναπηρικών αμαξιδίων, Ασθενοφόρων , και διάφορων άλλων οχημάτων έκτακτης ανάγκης, σε περίπτωση , πνιγμού,εγκεφαλικού η καρδιακού επεισοδίου
Μιλάμε για ΒαλκανοΕυρώπη!...

Δεν υπάρχουν σχόλια: