9.5.09

Ιπποκράτους: «Θα βγουν από το συρτάρι αρνητικά σπότ, εφόσον προκληθούμε»...


Την ώρα που ο Γ. Παπανδρέου βρισκόταν στο βήμα του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος, πίσω του «ξεδιπλωνότα» η επικοινωνιακή τακτική του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές.
Με δύο συνθήματα, "ΠΑΣΟΚ εδώ πολίτης" και "Στις 7 Ιουνίου ψηφίζουμε για την Ευρώπη και αποφασίζουμε για την Ελλάδα", η "Ιπποκράτους επιχειρεί από τη μία να προβάλει το κοινωνικό προφίλ του κόμματος και από την άλλη να καταδείξει ότι οι ευρωεκλογές δεν είναι δημοσκόπηση αλλά πολιτική απόφαση για την Ελλάδα και της Ευρώπη.
Ταυτόχρονα είναι έτοιμα και τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σπότ που θα κυκλοφορήσουν τις προσεχείς ημέρες με τις ιδέες και προτάσεις του ΠΑΣΟΚ και των ευρωπαίων σοσιαλιστών για το...
μέλλον της Ε.Ε και για την έξοδο της Ευρώπης από την κρίση. Η πολιτική διαφήμιση της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι θετική, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται εφόσον η Ν. Δ επιλέξει να προκαλέσει για θέματα εσωτερικής πολιτικής επικαιρότητας, ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα απαντήσει με αρνητικά σποτ."Είναι έτοιμα και εάν προκληθούμε θα τα βγάλουμε", τονίζουν χαρακτηριστικά στην Ιπποκράτους.

Σύμφωνα με τον επικοινωνιακό σχεδιασμό του ΠΑΣΟΚ ο στόχος του κόμματος, μέχρι και να ανοίξουν οι κάλπες της 7ης Ιουνίου είναι "να οριοθετηθεί η σημασία της εκλογικής αναμέτρησης και να παρουσιαστούν οι θέσεις του κόμματος για τη θέση της χώρας μας μέσα στην Ε. Ε".

Όσο για την ανακοίνωση του ευρωψηφοδελτίου, σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Παπανδρέου θα επιλέξει να την κάνει τελευταία στιγμή.
Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια: