5.5.09

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 56ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΣΤΗ ΠΕΝΤΕΛΗ...

Εξιχνιάστηκε σύμφωνα με πληροφορίες από την Ασφάλεια Αττικής η ανθρωποκτονία 56χρονου που είχε γίνει το 2008 σε καφετέρια στη Πεντέλη. Δράστες, κατά την αστυνομία, δύο σκληροί ποινικοί που είχαν απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν με πλήθος εγκληματικές ενέργειες. Το μεσημέρι στην ΓΑΔΑ ο διευθυντής ασφαλείας θα κάνει δηλώσεις για το θέμα, όπως και για σοβαρή υπόθεση εξιχνίασης ναρκωτικών.
ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008.
Στις...

έντεκα και πέντε άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε στο πόδι θαμώνα καταστήματος. Το επεισόδιο έγινε στην οδό Αγίας Σκέπης-3 στη Πεντέλη. Ο δράστης μετά την πράξη του εξαφανίσθηκε.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ Κηφισιάς, όπου λίγες ώρες αργότερα εξέπνευσε.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Γούση του Γεωργίου, 56 χρόνων, ο οποίος στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές με σωρεία αδικημάτων γύρω από το οικονομικό έγκλημα. Ο Γούσης πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί.

Στο ερώτημα που καλούνται να δώσουν απάντηση οι αρχές, είναι το "ποιός έβαλε τον άγνωστο δράστη να σκοτώσει τον 56/χρονο σεσημασμένο για πλαστογραφίες και απάτες, Γιώργο Γούσιο;".

Είναι το ερώτημα που κατά την αστυνομία αποτελεί "μίτο της Αριάδνης" για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας.

Το έγκλημα, που έγινε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, έξω από καφετέρια, στην οδό Αγίας Σκέπης μπροστά σε δεκάδες ακούσιους αυτόπτες μάρτυρες στην πλατεία με τις καφετέριες της περιοχής, θα έχουν για καιρό εφιάλτες από την αγριότητα που ξετυλίχτηκε μπροστά τους.

Αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών συνέλλεξαν 17 κάλυκες πιστολιού γύρω από το σημείο που σωριάστηκε το κορμί του 56χρονου.

Ο δράστης με ψυχραιμία επαγγελματία φονιά τον έκανε κυριολεκτικά "σουρωτήρι" από τις πολλές σφαίρες.

Από την προανάκριση προκύπτει ότι το θύμα τον τελευταίο καιρό δεχόταν απειλές λόγω οικονομικών διαφορών με κάποιους.

Νωρίτερα την προηγούμενη ημέρα, άγνωστος είχε τηλεφωνήσει στο θύμα και του έκλεισε ραντεβού στην καφετέρια για να εξυπηρετήσει ένα φίλο του.

Η συνάντηση έγινε, αλλά ο άγνωστος ζήτησε από το θύμα να μιλήσουν έξω από το μαγαζί. Αμέσως μετά εμφανίστηκε μία μοτοσικλέτα, κι ο οδηγός που φορούσε κράνος άδειασε τις σφαίρες από το πιστόλι του επάνω στο θύμα.
adiakritos.blogspot.

Δεν υπάρχουν σχόλια: