26.11.21

Προϊόν υποκλοπής το «ροζ» βίντεο από το Big Brother...


O τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ παίρνει θέση για το θέμα διαρροής αποσπασμάτων οπτικοακουστικού υλικού με ακατάλληλο περιεχόμενο από το «Big Brother», που όμως δεν προβλήθηκε ποτέ από το κανάλι. Ο... σταθμός σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι έχει εκκινήσει νομικές ενέργειες. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:
«Με αφορμή άρθρα, αναρτήσεις και σχόλια, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, σχετικά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα Big Brother, διευκρινίζονται τα εξής:
Το οπτικοακουστικό υλικό που φέρεται να αφορά στο πρόγραμμα Big Brother δεν προέρχεται ούτε προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Αποτυπώθηκε και αποκτήθηκε αθέμιτα και στη συνέχεια διέρρευσε (πιθανότατα κατόπιν περαιτέρω επεξεργασίας) στο διαδίκτυο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς καμία δική μας γνώση, ευθύνη ή εμπλοκή.
Ο ΣΚΑΪ έχει εκκινήσει νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου, αλλά και εναντίον αυτών που, αναπαράγοντας και διακινώντας περαιτέρω το παρανόμως κτηθέν υλικό, έχουν επιλέξει να επωφεληθούν σε βάρος τρίτων ή να αποκτήσουν δημόσιο λόγο, εμφανιζόμενοι δήθεν ως ηθικοί κήνσορες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: