16.10.21

Λουκέτο με το «Καλησπέρα και καλή βραδιά»...


...σε κλαμπ στον Βόλο...

Λίγο αφότου ξεκίνησε το opening party σε νέο κλαμπ του Βόλου, επενέβη η αστυνομία και το έκλεισε, καθώς το αδιαχώρητο που προκάλεσε η εμφάνιση γνωστού καλλιτέχνη της ελληνικής trap μουσικής, προκάλεσε σοβαρό συνωστισμό, χωρίς καμία λήψη μέτρων προστασίας κατά του νέου κορονοϊού.

Το...περιστατικό σημειώθηκε χθες βράδυ στην πόλη της Μαγνησίας, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων σε χώρο διασκέδασης, με καλεσμένο τον διάσημο - κυρίως στις νεαρές ηλικίες - τραγουδιστή. Εκατοντάδες θαυμαστές του και περίεργοι συγκεντρώθηκαν όρθιοι στον πεζόδρομο της οδού Ερμού και στο ύψος με την πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου, χωρίς προφανώς να τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποτροπή διασποράς της πανδημίας.


Η αστυνομία συνέλαβε δύο άνδρες - τον προσωρινά υπεύθυνο και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος - 42 και 54 ετών, στον δεύτερο μάλιστα επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 2.000€ και αναστολή λειτουργίας του καταστήματος για επτά ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τράπερ αποχώρησε λίγο πριν τις 11 το βράδυ με υπερπολυτελές όχημα από την οδό Σπυρίδη, με πλήθος νεαρών να τον ακολουθούν για να τον φωτογραφίσουν, όταν βγήκε στην οδό Δημητριάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: