16.10.21

Εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Γιάννη Καλλιάνου...Στόχος αγνώστων που τοποθέτησαν και πυροδότησαν εμπρηστικό μηχανισμό, έγινε νωρίς τα ξημερώματα, το πολιτικό γραφείο του βουλευτή της Ν.Δ. και μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου, επί της λεωφόρου Αλίμου, στην Αργυρούπολη.

Ο...μηχανισμός εξερράγη περίπου στη μία μετά τα μεσάνυχτα προκαλώντας υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από την έκρηξη που αναστάτωσε τους ενοίκους της πολυκατοικίας και τους γείτονες, έσπασαν τα τζάμια στην κεντρική είσοδο και μαύρισαν οι κοντινοί τοίχοι.

«Εχθροί της Δημοκρατίας προσπάθησαν να κάψουν απόψε το πολιτικό μου γραφείο. Τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στην κυρία είσοδο με αποτέλεσμα να στραβώσουν τα σίδερα της πόρτας και να σπάσουν τα τζάμια. Υλικές ζημιές προκλήθηκαν και σε απόσταση 3 μέτρων από την πόρτα. Το συμβάν έγινε σήμερα περίπου στις 00.50», αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο βουλευτής που σημειώνει επίσης ότι υπάρχουν πολλές κάμερες στα γύρω καταστήματα, «που θα μελετηθούν διεξοδικά από τα αρμόδια τμήματα της αστυνομίας με αποτέλεσμα αυτοί που θέλησαν να κάψουν το πολιτικό μου γραφείο να οδηγηθούν άμεσα στη δικαιοσύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: