4.8.21

Χαμός με ανάρτηση του Μαμουλάκη...


Πλήθος αντιδράσεων προκάλεσε μανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χάρη Μαμουλάκη με αφορμή τη μεγάλη φωτιά στη Βαρυμπόμπη...

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής έκανε αναφορές στην τραγωδία στο Μάτι και έγραψε αναφερόμενος προς την κυβέρνηση «karma is a bitch». Στη συνέχεια και μετά τις αντιδράσεις, «κατέβασε» την επίμαχη ανάρτηση και προχώρησε σε διορθωτική δήλωση κάνοντας λόγο για «ατυχή» δήλωση.

Σημειώνεται ότι οι αντιδράσεις ήταν έντονες καθώς από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας αλλά και ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ επέλεξαν να κινηθούν πολύ προσεκτικά με τον πρώην πρωθυπουργό να κάνει απλά μια ανάρτηση στην οποία σημείωνε ότι οι σκέψεις του είναι στο πλευρά των πυροσβεστών αλλά και όσων χάνουν τις περιουσίες του. 

Η ανάρτηση του Μαμουλάκη που προκάλεσε αντιδράσεις

Συγκεκριμένα, στην αρχική του ανάρτηση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε: «Η Βαρυμπόμπη φλέγεται και μία ανίκανικη κυβέρνηση Μητσοτάκη αμήχανα παρακολουθεί. Τα Canadiar καρφωμένα για ώρες στην Σκύρο και ο Συνολάκη εξαφανισμένος με silver alert. Τυμβωρύχοι στο Μάτι, μοιραίοι στην Βαρυμπόμπη. Karma is a bitch».





















Στη συνέχεια ωστόσο και υπό το βάρος των αντιδράσεων, ο κ. Μαμουλάκης διέγραψε την ανάρτησή του από τα social media ενώ επανήλθε με μια διορθωτική δήλωση: Η προηγούμενη ανάρτηση ήταν ατυχής ως προς το Karma is a bitch. Κυβερνητικές ευθύνες υπάρχουν, αυτή τη στιγμή όμως, προέχει η προστασία της ζωής κ των περιουσιών των πολιτών. Βρισκόμαστε στο πλευρό τους, στο πλευρό όσων δίνουν τη μάχη με τις φλόγες. Τα υπόλοιπα στην ώρα τους»...














ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: