3.8.21

Ψάχνουν άλογα που διέφυγαν από ιππικούς ομίλους...



Φωτιά στο νεκροταφείο της Ν. Ερυθραίας.
Φόβοι για την Εθνική...
Στο μεταξύ συνεχίζεται η προσπάθεια απομάκρυνσης των αλόγων που βρέθηκαν σε κίνδυνο από τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη, ενώ παράλληλα γίνεται προσπάθεια συγκέντρωσης των αλόγων που κατάφεραν να διαφύγουν από ιππικούς ομίλους και εθεάθησαν να τρέχουν ελεύθερα.

Η... διευθύντρια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, Λίλιαν Ντιντή, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως περίπου 200 άλογα έχουν μεταφερθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Μαρκοπούλου και δεκάδες άλλα βρίσκονται μέσα σε φορτηγά αλόγων και είναι καθ' οδόν. Το έργο της μεταφοράς είναι δύσκολο καθώς κλείνουν συνεχώς οι δρόμοι κι έτσι η Ομοσπονδία βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αρχές. «Αυτή τη στιγμή υπάρχουν για παράδειγμα άλογα σε φορτηγά που δεν μπορούν να διασχίσουν την Κύμης που βρίσκεται δίπλα στο αεροδρόμιο Δεκελείας και πρέπει να πάνε μέσα από Αχαρνές, από Μενίδι». Η Ομοσπονδία απευθύνει έκκληση σε όποιους πολίτες βλέπουν άλογο να καλούν στο τηλέφωνο 22990-49350.

 
Φωτιά στο νεκροταφείο της Ν. Ερυθραίας - Φόβοι για την Εθνική

Φλόγες έφτασαν στο νεκροταφείο της Ν. Ερυθραίας από την πλευρά του λόφου όπου ξεκίνησαν όλα στην Άνω Βαρυμπόμπη.
Στο σημείο έφτασαν πυροσβεστικά οχήματα επιχειρώντας να σβήσουν τη φωτιά, προκειμένου να μην φτάσει στην Εθνική Οδό, που απέχεις μόνο 500 μέτρα. 
Σε κοντινή απόσταση έχουν ήδη καεί ένα σπίτι και αρκετά αυτοκίνητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: