15.10.20

Συνειρμικά…


Έναν… τολμηρό συνειρμό επιχειρεί ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης, με αφορμή τον εορτασμό της επετείου από την απελευθέρωση της Αθήνας από τους ναζί στις 12 Οκτωβρίου, λίγες μέρες μετά... την καταδικαστική απόφαση του Εφετείου για τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Διαβάζοντας την μαρτυρία του Αναστάση Πεπονή για την ημέρα της απελευθέρωσης της Αθήνας από τα γερμανικά στρατεύματα, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, σημειώνει ότι «η απελευθέρωση ήταν μεγάλη χαρά για όλους τους Έλληνες και ο Αναστάσης Πεπονής ένοιωσε ότι το να την καπελώνεις με ταμπέλες, την μικραίνει». 

Κατόπιν τούτου, για τον ίδιο, ο συνειρμός έρχεται αυτομάτως. «Στις 7 Οκτωβρίου ήταν για όλους μία μέρα απελευθέρωσης. Συγκεντρωθήκαμε μπροστά στο Εφετείο τόσος κόσμος, αυθόρμητα – ποτέ δεν συγκεντρώνεται τόσος πολύς κόσμος οργανωμένα – για να γιορτάσουμε την νίκη της Δικαιοσύνης, της Δημοκρατίας. 

Κλίμα χαράς, γιορτής, χειροκροτήματα. Είναι μερικές χαρές του λαού μας που δεν επιδέχονται ταμπέλες, είναι χαρές για όλους τους Έλληνες»…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: