19.10.20

Επιχείρηση «εξαφανίστε τους γιατρούς από τις τηλεοράσεις»...


Δεν ξέρω αν οι πάντα υποψιασμένοι αναγνώστες του Neo το έχουν σημειώσει, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχουν αραιώσει πολύ οι εμφανίσεις των ειδικών γιατρών για τον κορονοϊό στις τηλεοράσεις. 

Ο λόγος για... τους γιατρούς-μέλη της περίφημης επιτροπής των «26» εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, της οποίας προΐσταται ο Σωτήρης Τσιόδρας. Αρκετοί εξ αυτών των γιατρών, λοιπόν, όπως ο Νίκος Σύψας, ο Χαράλαμπος Γώγος, ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος κ.α., που είχαν αναλάβει καθημερινά να ενημερώνουν τους πολίτες εμφανιζόμενοι σε τηλεοπτικές εκπομπές και απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα, έχουν περιορίσει την παρουσία τους. 

Ο Neo, λοιπόν, ρώτησε και έμαθε ότι αυτό δεν έγινε... αυθορμήτως, αλλά στην κυβέρνηση έκριναν πως πολλές από τις δηλώσεις τους προκαλούσαν επικοινωνιακό πρόβλημα στην κυβέρνηση –όταν, για παράδειγμα, παραδέχονταν ότι τα σχολεία έπρεπε να ανοίξουν με λιγότερα παιδιά ή ότι τα πράγματα στην διαχείριση της πανδημίας δεν πάνε καλά. 

Κάπως έτσι, οι ειδικοί δέχθηκαν συστάσεις να... ασχοληθούν περισσότερο με την πανδημία και λιγότερο με την επικοινωνιακή διαχείρισή της. Και ο νοών νοείτω...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: