1.3.20

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Κατάθεση "φωτιά" για τον οδηγό της Corvette...

Νέα στοιχεία για τις συνθήκες του μοιραίου δυστυχήματος στη Γλυφάδα που στοίχισε τη ζωή στον 25χρονο μοτοσικλετιστή, Νάσο Καρανίκα είδαν το φως της δημοσιότητας. Το...
«Έθνος της Κυριακής» δημοσιεύει στοιχεία της έρευνας της αστυνομίας που έγινε για να εξακριβωθεί εάν ο 40χρονος, που παρέσυρε με την πολυτελή Corvette τον 25χρονο, είχε καταναλώσει αλκοόλ πριν το δυστύχημα.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν διαβιβάσει όλα τα στοιχεία στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή που διέταξε προκαταρκτική εξέταση, μετέβησαν λίγη ώρα μετά το θανάσιμο τροχαίο στο σπίτι του 40χρονου οδηγού της Corvette, προκειμένου να τον συλλάβουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Εκείνος, όμως, είχε εξαφανιστεί, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να μην καταφέρουν τελικά να του κάνουν αλκοτέστ. Η Τροχαία Ελληνικού στις έρευνές της για το μοιραίο τροχαίο έδωσε έμφαση στο να διαλευκανθεί εάν ο οδηγός της Corvette είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Ο ίδιος ο 40χρονος στην κατάθεσή του, ισχυρίστηκε ότι στο μπαρ που βρισκόταν πριν το τροχαίο, είχε πιει μόνο αναψυκτικό και δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ. Η κατάθεση της συνοδηγού του επιβεβαιώνει τα λεγόμενά του. Ωστόσο, κατάθεση προσώπου, που βρισκόταν μαζί με τον 40χρονο στο μπαρ, ανατρέπει τα δεδομένα για τον οδηγό της Corvette, καθώς αναφέρει ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ.


Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι αστυνομικοί, οι οποίοι έκαναν έρευνα και στο κατάστημα, συγκέντρωσαν και άλλα στοιχεία -κυρίως μέσα από καταθέσεις- που δείχνουν ότι ο 40χρονος είχε πιει αλκοόλ. Ο τελικός λόγος, πάντως, για το κατά πόσον κατανάλωσε ή όχι αλκοόλ ανήκει στις δικαστικές Αρχές...

Δεν υπάρχουν σχόλια: