30.9.18

Αγωνία για τους τρεις αγνοούμενους στην Εύβοια...


Το σαρωτικό πέρασμα του «Ζορμπά» από την Εύβοια έχει προκαλέσει «βραχυκύκλωμα» και σωρεία προβλημάτων σε πολλά σημεία του νομού αλλά αυτή την ώρα η αγωνία όλων είναι ο...
εντοπισμός των τριών αγνοούμενων.

Οι αγννοούμενοι

Σε ό,τι αφορά την αναζήτηση των αγνοουμένων, η πρώτη έρευνα γίνεται στην περιοχή Πύλι μεταξύ Σπαθαρίου-Μετοχίου όπου βρέθηκε όχημα σε ρέμα και αναζητείται ηλικιωμένο ζευγάρι άνω των 60 ετών. Στη δεύτερη περίπτωση, έρευνες γίνονται στην περιοχή Προκοπίου-Μαντουδίου όπου συνοδηγός οχήματος δήλωσε πως αγνοείται ο οδηγός. Πρόκειται για 27χρονο άνδρα.

Την είδηση ότι τρεις συμπολίτες μας αγνοούνται επιβεβαίωσε και ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Ταφύλλης σε σχετική ενημέρωση που έκανε νωρίτερα. Επίσης έκανε λόγο για τα σοβαρότατα προβλήματα που πλήττουν το Μαντούδι λόγω παρατεταμένης βροχόπτωσης. 

Έκκληση στους πολίτες

«Κάνουμε εκ νέου έκκληση στους πολίτες να παίρνουν τα στοιχειώδη μέτρα αυτοπροστασίας που έχουμε συστήσει και ιδιαίτερα να μη διασχίζουν τους δρόμους που διασταυρώνονται με ρέματα και χειμάρρους» τόνιες ο κ. Ταφύλλης. «Είναι από τις σημαντικότερες αιτίες θανάτου στη χώρα μας και αυτό επιβεβαιώνεται και από τον αριθμό των επιχειρήσεων τις οποίες οργάνωσε τις τελευταίες μέρες η Πυροσβεστική για να διασωθούν συμπολίτες μας από οχήματα που παρασύρθηκαν από ρέματα».

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: