30.9.17

Λεβέντης: Ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης είναι επικίνδυνοι...

Επίθεση στον πρωθυπουργό αλλά και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευση για τις θέσεις τους σχετικά με...
την οικονομική πολιτική, αλλά και για το ζήτημα των επενδύσεων, εξαπέλυσε από τη Λάρισα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, κατά την παρουσία του σε συνέδριο για τον περιφερειακό Τύπο.

Ο κ. Λεβέντης είπε πως και «ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης είναι επικίνδυνοι», σημειώνοντας πως «η ΝΔ κυβέρνησε προ διετίας και ο κόσμος από το κατάντημα αυτό πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε πως η κυβέρνηση «ξεκίνησε με την αριστερίστικη, ανισόρροπη και τρελή λογική να σκίζει μνημόνια και να διορίζει στο δημόσιο», σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «ο Αλέξης Τσίπρας δηλητηριάστηκε από το δημοσιοϋπαλληλίκι».

Σχετικά με τη στάση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Λεβέντης είπε πως «ο κ. Μητσοτάκης παρουσιάζεται ως εκφραστής της ελεύθερης οικονομίας», τονίζοντας όμως πως «η οικονομία δεν είναι ελεύθερη, αλλά ασύδοτη».

Όσον αφορά τις εξελίξεις σχετικά με την επένδυση στο Ελληνικό, ο κ. Λεβέντης είπε πως οι αρχαιολόγοι πρέπει να μιλήσουνε και να τους δοθεί η δυνατότητα μέσα σε 10 μέρες να αποφανθούν, ενώ επιτέθηκε στον αρχηγό της ΝΔ λέγοντας πως «ο Μητσοτάκης θέλει να καταργήσει τους αρχαιολόγους».

Τέλος, ο κ. Λεβέντης, αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στις δημόσιες υπηρεσίες, είπε πως στο δημόσιο υπάρχει «ένας κομματικός ιστός διαφθοράς που πρέπει να καταπολεμηθεί», σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «αυτά τα κυκλώματα ασκούν την εξουσία και όχι ο κάθε υπουργός ο οποίος είναι διακοσμητικός»...

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: