1.6.17

Το ευοίωνο μέλλον, ο πόλεμος των τραπεζών και η πρωτιά των «ΝΕΩΝ»...

Λάμψιας, Πολυμίλης, Παντελάκης για τις εξελίξεις στον ΔΟΛ...

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής της εκπομπής στον «Αθήνα 9.84» η Νόνη Καραγιάννη συνομίλησε με τους δημοσιογράφους...
Παναγιώτη Λάμψια διευθυντή της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», Σήφη Πολυμίλη διευθυντή σύνταξης στο «ΒΗΜΑ» και Γιάννη Παντελάκη πρώην πρόεδρο του «Αθήνα 9.84» για τις εξελίξεις στον ΔΟΛ.

Λάμψιας: Ευοίωνο το μέλλον του ΔΟΛ

«Είμαστε υπερήφανοι που καταφέραμε και κρατήσαμε όρθιο τον ΔΟΛ, έναν δημοσιογραφικό οργανισμό με 100ετή ιστορία, που εύχομαι και ελπίζω να μεγαλουργήσει και στα επόμενα 100 χρόνια. Εμείς κάναμε το χρέος μας, σήμερα έγινε ο διαγωνισμός, υπήρξε πλειοδοσία, υπήρξε εταιρία που θα τον πάρει και είναι η εταιρία ΑLTER EGO συμφερόντων Μαρινάκη. Νομίζω ότι το μέλλον του ΔΟΛ διαγράφεται τουλάχιστον ευοίωνο και αυτό είναι παρήγορο και για τους εργαζόμενους και για τους αναγνώστες που όλο αυτό το διάστημα μας στήριξαν, επιδεικνύοντας επιμονή και υπομονή με το να μας επιλέγουν καθημερινά, σε αυτές τις δύσκολες εποχές».

Πολυμίλης: Δεχθήκαμε πόλεμο από τις τράπεζες

«Εμείς στο ΔΟΛ περάσαμε μια πολύ δύσκολη περίοδο σχεδόν ένα χρόνο τώρα, με αντίξοες συνθήκες. Με αυταπάρνηση των συναδέλφων καταφέραμε και κρατήσαμε ζωντανά τις εφημερίδες, τα μέσα όπου εργαζόμαστε. Κι όχι απλώς τα κρατήσαμε, αλλά και με αξιοπρέπεια, με σεβασμό στους αναγνώστες μας. Ανεβάσαμε και την αξία τους, σε πείσμα των τραπεζών που μας πολέμησαν μέχρι εκεί που δεν παίρνει, σε βάρος και των δικών τους συμφερόντων αλλά και των μετόχων τους».

Παντελάκης: Παρά την κρίση ΤΑ ΝΕΑ διατήρησαν την πρωτιά τους

«Οι άνθρωποι αυτοί στο ΔΟΛ, απλήρωτοι επί μήνες, μέσα σε αυτές τις αντίξοες και αβέβαιες συνθήκες, δεν ξέρουν ποιά θα είναι η προσωπική τύχη του καθενός την επόμενη ημέρα και τι θα επιλέξουν οι ίδιοι ή οι νέοι ιδιοκτήτες για αυτούς, δείχνουν εξαιρετικό επαγγελματισμό και ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο στην παρεχόμενη ύλη. Ενδεικτικό αυτού που λέω είναι ότι τα ΝΕΑ παρότι περνούν τη μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία τους, διατηρούν την πρώτη θέση στην κυκλοφορία»...

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: