30.6.17

Δραγασάκης από τη Λέρο...

Τα νησιά μας βασικός πυλώνας στην προσπάθεια εξόδου από την κρίση...

«Ο πλούτος του κάθε νησιού είναι η ιδιαίτερη ταυτότητά του - Ανάπτυξη με τη συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών».

Αυτό είναι το...

μήνυμα που ανάρτησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, σε ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter,από τη Λέρο όπου επισκέπτεται, μαζί με τον υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριο Σαντορινιό.

Στη Λέρο ο Γιάννης Δραγασάκης είχε συναντήσεις με τον Δήμαρχο του νησιού, τοπικούς φορείς, τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Καματερό, για την επίλυση προβλημάτων του νησιού.

Οι συσκέψεις εντάσσονται στην ατζέντα των επισκέψεων που πραγματοποιεί σήμερα ο κ. Δραγασάκης μαζί με τον κ. Σαντορινιό, στη Λέρο αλλά και στην Πάτμο, όπου θα γίνουν τα εγκαίνια λειτουργίας των μονάδων αφαλάτωσης.

Μετά τη σύσκεψη ο κ. Δραγασάκης επισκέφθηκε το πολεμικό μουσείο "Τούνελ Μερικιάς" της Λέρου.

«Τα νησιά μας είναι συστατικό μέρος της ταυτότητάς μας και βασικός πυλώνας στην προσπάθεια εξόδου από την κρίση. Αναπτύσσουμε ολοκληρωμένη πολιτική για τη νησιωτικότητα, με σκοπό να αξιοποιήσουμε τις πολλές δυνατότητες και να επιλύσουμε τα υπαρκτά προβλήματα», σημείωνε ο κ. Δραγασάκης σε χθεσινή ανάρτησή του ενόψει των σημερινών επισκέψεων σε Λέρο και Πάτμο... 


left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: